FØRSTE KJÆRLIGHET: Tooji avslører at skuespiller Broch var hans første store kjærlighet. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no
FØRSTE KJÆRLIGHET: Tooji avslører at skuespiller Broch var hans første store kjærlighet. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no Vis mer

Avslører forhold til skuespiller

- Vi er gode venner ennå, sier Tooji Keshtkar.

Publisert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld står Tooji Keshtkar (25) på scenen under semifinalen i Melodi Grand Prix i Baku. Artisten, som er født i Iran, skal representere Norge med sangen «Stay».

I et intervju med Dagbladets magasin Inne & Ute, avslører han at han tidligere har vært i et forhold med skuespilleren Ida Elise Broch.

- Vi er gode venner ennå. Ida kommer til å erobre både Norge og verden. Jeg ser henne som en internasjonal stjerne. Virkelig, sier han til magasinet.

Tooji og Ida Elise var sammen da han gikk på dramalinjen på videregående skole. Forholdet varte omkring ett år, og Tooji innrømmer at hun var hans største store kjærlighet.

Nå er derimot MGP-håpet ikke i et forhold.

- Nei, jeg er singel, forteller han.

Broch har spilt i filmer som «Pax» og «Mannen som elsket Yngve».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor vinner Tooji

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer