"IN A RELATIONSHIP": Kristian Valen dater igjen. Det kommer tydelig fram på både hans og hennes Facebook-sider. Foto: SCANPIX
"IN A RELATIONSHIP": Kristian Valen dater igjen. Det kommer tydelig fram på både hans og hennes Facebook-sider. Foto: SCANPIXVis mer

Avslører forhold på Facebook

Komikeren i het flørt med 20-årig modell fra Stavanger...

SEHER.NO: Romanseryktene har den siste tiden svirret mer enn noen gang rundt den norske komikeren og TVNorge-profilen Kristian Valen (35).

Først ble han observert med den brasilianske modellen Odara Byron i Stavanger, og i slutten av september i fjor festet han med ekskjæresten Benedicte Niami Amundsen (21) i Oslo.

I oktober avslørte den tidligere glamourmodellen og "Kill Buljo"-skuespilleren Aina Timbiani (23) til VG at hun er blitt Valens nye samboer.

- Det stemmer at jeg har fått meg samboer, men det er nok bare på det vennskapelige planet. Hun er en søt jente, som holder kåken ryddig og sørger for at jeg ikke blir en feit sofagris, var svaret Valen ga til ukebladet Her og Nå like etterpå.

Nå ser det derimot ut som at Valen faktisk har funnet jenta han leter etter.


Ifølge komikerens egen Facebook-side er han nå "i et forhold" med en 20 år gammel modell fra Sandnes. Forholdet bekreftes også på jentas egen Facebook-side, og av kjærlighets-meldinger de to imellom.

Seher.no var onsdag i kontakt med Kristian Valen, som ikke ønsker å kommentere sitt privatliv. Han har torsdag ikke svart på Seher.nos henvendelser.

Det har ikke lyktes Seher.no å få Valens nye romantiske forbindelse i tale.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Valen ble angrepet av mann med kniv