Daniel Radcliffe:

Avslører forelskelse under innspilling

Daniel Radcliffe avslører hvem han hadde et ekstra godt øye til på filmsettet.

AVSLØRER: «Harry Potter»-stjernen avslører nye detaljer i ferskt intervju. Foto: Bryan R Smith/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: «Harry Potter»-stjernen avslører nye detaljer i ferskt intervju. Foto: Bryan R Smith/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var tilbake i 2001 at den britiske barneskuespilleren Daniel Radcliffe (32) ble stjerne over natten, da han spilte hovedrollen i den første «Harry Potter»-filmen.

I hele ti år spilte Radcliffe den unge trollmannen Harry Potter, hvor han så å si har måttet vokse opp i rampelyset med alles øyne rettet mot ham.

Nå røper imidlertid 32-åringen hva han egentlig tenkte om sin «Harry Potter»-kollega Helena Bonham Carter (55), som spilte Bellatrix Lestrange.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Forelsket

Det er i et nytt intervju for den kommende HBO Max-spesialen hvor stjernene skal gjenforenes i «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Galtvort», at Radcliffe leste opp et kjærlighetsbrev han tidligere hadde gitt til Carter.

Medier som Vanity Fair og Page Six omtaler blant annet saken.

Radcliffe skal nemlig ha vært forelsket i skuespillerinnen som er 23 år eldre enn ham, mens de spilte inn «Harry Potter» sammen. Under gjenforeningen oppfordret Carter skuespilleren til å lese brevet høyt.

«Kjære HBC, det var en fornøyelse å være din medkollega i den forstand at jeg alltid endte opp med å holde kaffen din», leste stjernen, og stoppet like etter for å le.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Da oppfordret imidlertid Carter skuespilleren til å fortsette lesingen av brevet, og mente at var helt greit å dele innholdet. Videre skal det ha stått:

«Jeg elsker deg. Og jeg skulle bare ønske jeg hadde blitt født ti år tidligere slik at jeg kunne hatt en sjanse. Masse kjærlighet og takk for at du er så kul», fortsatte han.

Holdte seg unna

Tilbake i 2019 var det imidlertid flere fans som hadde bitt seg merke i at Radcliffe ikke var å finne på sosiale medier, og det var kun falske kontoer som dukket opp hvis du søkte på ham.

Den kjente skuespilleren åpnet opp i et intervju på TV-programmet Busy Tonight, gjengitt av Contact Music, om hva han faktisk følte for sosiale medier, og hvorfor han ikke var å finne der.

- Det er ikke det at jeg ikke liker det, men jeg ville vært elendig på det. Jeg hadde bare kranglet, sa han i programmet, og la til:

OPPKLART: Endelig får vi vite hva som skjedde mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer etter «Norges tøffeste». Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Jeg har ikke den mentale styrken som kreves på Internett.

29-åringen virker å være på et bedre sted i livet nå enn det han har vært tidligere, og han har akseptert seg selv for den han er.

- Jeg føler jeg har funnet meg mer til rette mentalt, og jeg er mye mer komfortabel med hva som gjør meg lykkelig. Jeg er mer komfortabel med det faktum at jeg er en person som bare liker å henge med vennene mine. Eller å se på quizprogrammer, fortalte han.

LES OGSÅ: Feiret med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer