Janni Olsson Delér:

Avslører flytteplaner

Det svenske influenserparet forlater Monaco-luksus.

EVENTYRLYSTNE: Janni og Jon Olsson Delér bor til vanlig i Monaco. Nå røper de hvor ferden går videre. Foto: Hampus Marcussen
EVENTYRLYSTNE: Janni og Jon Olsson Delér bor til vanlig i Monaco. Nå røper de hvor ferden går videre. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Janni (31) og Jon Olsson Delér (39) er to av Sveriges største influensere, med henholdsvis 1,3 millioner og én million følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

De har også hver sin YouTube-kanal, med nesten to millioner følgere til sammen. Det er dermed en stor flokk med mennesker som følger livet til de to svenskene.

Janni og Jon giftet seg i 2018, og har sønnen Leon (1) og datteren Leia (5 mnd.) sammen.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

Solgte luksusvilla

Paret er imidlertid bosatt i Monaco, og deler stadig bilder fra en eksklusiv hverdag hvor eksotiske reiser, yacht-liv og deres villa i Marbella ofte er en del av pakken.

For en drøy måned siden kunne paret dele med følgerne sine at de hadde solgt villaen i Marbella, som de omtaler som Casa Castle.

«Usikker på hva jeg føler om dette enda, men Casa Castle er SOLGT», skrev Janni på Instagram under et bilde av den storslåtte luksusvillaen.

Til tross for å ha solgt ferieplassen i Marbella, har likevel paret et annet tilfluktssted i et litt kjøligere klima.

I sommer ble det nemlig kjent at duoen har kjøpt en helt egen odde i Vikingshill i Saltsjö-Boo som ligger et lite stykke utenfor hovedstaden Stockholm. Det skrev Expressen.

– For oss var det viktig å ha mye plass for barna å leke på slik at man holder de unna iPaden sin. Det var målet mitt, kunne Jon røpe til nettstedet.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Vis mer

Det er heller ikke noen tvil om at odden lever opp til parets luksus-standard da prislappen på det nye sommerstedet lå på 38.2 millioner kroner for de 14 640 kvadratmeterne.

Forlater Monaco

Nå kan imidlertid influenser-paret avsløre flytteplaner. De skal nemlig forlate Monaco, etter å ha bodd der i over fem år. Det røper 31-åringen på Instagram.

«Etter å ha bodd her de siste 5+ årene skal vi nå flytte til Kypros, for å se om vi liker oss der. Enten så er vi tilbake her om et par uker, eller så blir vi værende der. Tiden vil vise. Tid for eventyr, haha!», er blant annet det hun skriver under innlegget.

I en av de nyeste videoene på hennes YouTube-kanal, ER DETTE FARVEL? - Skal vi flytte?, utdyper paret flytteplanene.

Planen deres er å flytte til Kypros der faren til Janni bor. De hadde opprinnelig vært på leting etter en leilighet i Monaco, men fant ingen de virkelig elsket.

De har ikke bestemt seg enda for om de flytter for godt, og hvis de ender opp med å mistrives i Kypros, har de en leilighet de kan leie i Monaco. Som de sier selv: den er ikke perfekt, men den er grei.

«EXIT»-HUSET: Denne uken er Ørnulf Høyer med i «4-stjerners middag». Der viser han frem huset som er blitt brukt i blant annet i «Exit» og «Olsenbanden jr.» Video: Discovery+ Vis mer

Nøyaktig når de drar er ukjent, men ifølge dem selv er det snakk om noen dager. Paret har dermed en stor jobb foran seg før de setter seg på flyet mot middelhavsøya.

Fikk to barn på halvannet år

Som nevnt har stjerneparet en sønn og en datter sammen. Sistnevnte ble født i slutten av mars i år, kun et og et halvt år etter paret ble foreldre for første gang.

En uke for termin kom datteren ut i en heidundrende fart, ifølge den nybakte tobarnsmoren.

Babyen veide 3405 gram og var «53 centimeter med ekte kjærlighet», skrev moren i sosiale medier. Det skulle imidlertid gå tre dager fra babynyheten ble kjent før de valgte å avsløre hva de hadde kalt den lille jenta.

LES OGSÅ: Gravid - elleve måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer