Karianne Amlie Wahlstrøm:

Avslører flytteplaner

Karianne Amlie Wahlstrøm flytter, men ikke til «Farmen»-kjæresten.

FLYTTER: Karianne Amlie Wahlstrøm er på flyttefot. Her sammen med kjæresten, «Farmen»-vinner Per Gunvald Haugen. Foto: Privat
FLYTTER: Karianne Amlie Wahlstrøm er på flyttefot. Her sammen med kjæresten, «Farmen»-vinner Per Gunvald Haugen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai bekreftet «Farmen»-duoen Per Gunvald Haugen og Karianne Amlie Wahlstrøm overfor Se og Hør at de hadde blitt kjærester.

Det kommer kanskje derfor overraskende på flere at sistnevnte nå er på flyttefot - lenger unna kjæresten.

- Det blir veldig spennende og litt skummelt. Jeg kjenner ingen der, men det er deilig å kjenne at jeg lever og gjør noe utenfor komfortsonen. Det er mye vekst i det, forteller Karianne, og fortsetter:

- Jeg liker å føle meg selvstendig og fri. At jeg bor der jeg er. Det blir mange fine naturopplevelser og sikkert mange fine mennesker jeg blir kjent med.

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer

På flyttefot

Oslo-jenta skal nemlig flytte fra Oslo til fordel for Sunnmøre og Ålesund det kommende året - hvor hun skal jobbe som lærer.

- Søsteren min spurte om jeg hadde noe nyttårsforsett i 2021 , jeg sa «nei» og hun sa at hennes mål var at hun og jeg flyttet fra hverandre, avslører tv-profilen, og legger til at duoen har bodd sammen lenge.

- Vi snakket litt om hvor jeg skulle bo og så falt det på Ålesund. Jeg har følt meg ganske «flat» gjennom corona i Oslo. Det har sikkert vært sånn for mange. Jeg har blitt glad i telting gjennom corona og noen av de jeg inspireres mye av holder til på Sunnmøre. Så da tenkte jeg at jeg like godt kan leve ut den drømmen med friluft selv, og være lærer der en stund siden jeg uansett må flytte på meg, forteller hun.

Leiligheten i Oslo kvitter hun seg likevel ikke med, søsteren blir nemlig boende. Selv skal Karianne leie i sentrum av Ålesund av det hun beskriver som «et veldig hyggelig par».

På spørsmål om hvilke forventninger hun har til flyttingen, røper Karianne at hun forventer at hun må fortsette å ta ansvar for egen trivsel og lykke når hun kommer dit.

- Jeg må søke det jeg drar dit for, naturen. Det er heldigvis lett for meg å bli kjent, jeg elsker folk.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

Avstandsforhold

Hun innrømmer dog at hun også trolig kommer til å savne mye hjemme. Da hun bestemte seg for å flytte hadde hun nemlig ikke kjæreste. Det har hun nå.

- Jeg håper Per Gunvald, og venner og familie, kommer mye på besøk og at jeg drar hjem i ferier. Jeg synes det er noe fint i å kjenne på savn. Da setter jeg mer pris på det jeg lengter etter og får mye tid til å reflektere over store og små spørsmål i livet, påpeker hun.

Og at hun nå flytter lenger unna «Farmen»-vinneren, betyr ikke at hun en dag ikke vil flytte sammen med ham.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

- Jeg vil flytte sammen med Per Gunvald dersom vi består styrketesten med avstandsforhold. Da søker jeg nok veien mot Sørlandet etterhvert. Jeg blir inspirert av å se for meg et liv med han og det er jo et veldig fint utgangspunkt.

LES OGSÅ: Derfor fikk kjærestene aldri være med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer