Ina Wroldsen:

Avslører flytteplaner

«The Voice»- dommeren røper hva planen er videre etter finalen på fredag.

DOMMER: Ina Wroldsen er dommer i sangkonkurransen «The Voice». Foto: Robert Holand / TV 2 / NTB
DOMMER: Ina Wroldsen er dommer i sangkonkurransen «The Voice». Foto: Robert Holand / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert

Musiker Ina Wroldsen (36) har gjennom årene skrevet sanger for noen av verdens største artister. På merittlista kan hun flagge med å ha skrevet sanger for blant annet One Direction, Demi Lovato (28), Shakira (44) og Britney Spears (39).

I tillegg har hun en solokarriere med låter som blant annet «Strongest», «Favela» og «Obsessed».

Her til lands er hun også kjent som dommer i «Idol» og «The Voice», der hun guider unge håpefulle talenter gjennom søken etter å bli landets neste store artist.

Førstkommende fredag er det finale i årets sesong av «The Voice», og mentorene bestående av Wroldsen, Espen Lind (50), Tom «Matoma» Stræte Lagergren (29) og Yosef Wolde-Mariam (43) stiller alle med én deltaker hver.

Førstnevnte har imidlertid allerede planene klare for hva hun skal gjøre når sangkonkurransen er over for denne gang.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Leilighetsjakt

Artisten er gift med engelskmannen Mark Elwood, og sammen har de sønnen William på snart 12 år. Elwood er for øvrig også Wroldsens manager. Familien på tre har lenge vekslet mellom å bo i Norge og England, mye fordi Wroldsen jobber som låtskriver i sistnevnte land.

Det er i Nettavisens podkast med navn Schendis at hun deler åpenhjertig om planene videre etter at årets «The Voice»-vinner er kåret.

- Da skal vi prøve å komme oss til London, så jeg får jobbet litt. Så nå er vi på leilighetsjakt der borte. Jeg må prøve å få kommet meg litt i arbeid, altså skrive litt, forteller Wroldsen i podkasten.

Wroldsens talsperson og mor, Kristin Wroldsen, bekrefter til Se og Hør at dette stemmer.

- Ina håper å komme seg til London i sommer, men det er jo usikre tider. Hun drar dit for å jobbe, skriver hun i en tekstmelding.

Det er ikke kjent hvor lenge Wroldsen skal bli værende i London.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Møttes i studio

For bare et par uker siden gjestet 36-åringen en annen podkast. Den gang var det Ida Fladens (35) podkast med navn «Ida med hjertet i hånden». Der åpnet Wroldsen seg om ekteskapet, og hvordan hun møtte ektemannen.

Det er hele 14 år siden Sandefjordkvinnen og ektemannen møttes for første gang i et musikkstudio.

I podkasten fortalte hun at Elwood hadde hatt en landhockey-ulykke der han hadde fått en puck i ansiktet. Nesen knakk og ansiktet var fullt av blåveiser. Likevel var det det heteste hun hadde sett.

De begynte å prate, han tilbød seg å vise henne gjennom Londons gater, de møttes over noen glass med øl, og resten er historie.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

Jobber sammen

Etter noen måneder flyttet de sammen, og noen måneder etter det ble Wroldsen gravid. Da var artisten 24 år gammel.

- Det var spinking og sparing på høyt nivå, det var ikke noe luksus på den tiden der. Det er jeg glad for at vi har hatt. Jeg føler at det som gjør meg og Mark så sterke er jo at vi har vært gjennom alle de fasene sammen, fortalte hun i podkasten.

I podkasten påpekte 36-åringen at hun absolutt ikke kunne hatt den jobben hun har, hadde det ikke vært for Elwood.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

Paret er i tillegg så heldige at de har en felles interesse for musikk. Det gjør at de for eksempel kan sette seg ned sammen for å høre på gamle låter, noe hun beskrev som forenende.

- Man må huske på de tidene der. Jeg er ganske god på å spare på lykkeøyeblikk.

LES OGSÅ: Tatt på fersken - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer