«Kompani Lauritzen»:

Avslører: - Fikk lov til å ha det med

Ifølge TV 2 står deltakerne fritt til å benytte seg av en spesiell ting.

SNUSLEPPE?: Tone Damli røper at hun stort sett hadde en snus under leppa på «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
SNUSLEPPE?: Tone Damli røper at hun stort sett hadde en snus under leppa på «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det kan være hardt å være med på reality-TV. I flere av landets realityserier har vi tidligere sett eksempler på at livet som «innesperret» realitydeltaker har blitt i hardeste laget, og savnet hjem blir stort.

Seinest i vinter var programleder Dorthe Skappel (59) ærlig på at hun ønsket å trekke seg fra «Farmen kjendis». Hun valgte til slutt å bli igjen på gården, men ikke uten ultimatum. Redningen ble den gang en boks med snus.

Som engasjert og pliktoppfyllende kompaniaspirant på «Kompani Lauritzen» kan det være hardt å i tillegg gå gjennom nikotinabstinenser, slik de har gjort på «Farmen kjendis» i flere sesonger.

Nå avslører imidlertid en av årets deltakere at de slipper å tenke på akkurat dét.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Vil ikke fronte nikotin

Artist Tone Damli (34) er for øyeblikket i full gang med å prøve seg i Dag Otto Lauritzens (65) kompani. Livet som kompaniaspirant har ikke vært like enkelt hele veien, men i motsetning til Skappel, slipper hun å tenke på savnet etter snus.

- Hvor mye snus jeg hadde med vil jeg ikke svare på. Men ja, vi fikk lov til å ha det med. Takk og lov, ha ha, innrømmer hun overfor Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg har alltid vært veldig nøye på å ikke fronte nikotin, men når du har kamera på deg fra morgen til kveld, så var det ikke til å unngå. Jeg skulle hatt bart som pappa, så hadde ingen sett det.

Videre røper artisten at hun ikke hadde med seg noe særlig andre greier, som kosemtikk. Spesielt ting av det ulovlige slaget lot hun ligge hjemme.

«KOMPANI LAURITZEN»: Dennis Siva Lie har ikke noe problem med voksenkjeft - det er han vant til. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch Vis mer

- Ingen innvendinger

Damli innrømmer altså at hun fikk ha med seg snus under innspillingen av «Kompani Lauritzen». Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forklarer til Se og Hør at det er noe alle deltakere får lov til.

- Deltakerne i «Kompani Lauritzen» får lov til å ha med seg snus, men de kan bli nektet å bruke det under leksjoner, øvelser og når det er et militært program. Ved ledig tid og etter endt tjeneste står de fritt til å bruke det.

Han sier videre at det ikke er noen grense for hvor mye snus de får ha med seg. Det samme gjelder sigaretter.

- Er dette lov fordi noen deltakere krever det?

- Dette er akseptert da det også er tillatt i en normal førstegangstjeneste, og handler ikke om at noen deltakere krever det. Befalet har ikke hatt noen innvendinger til dette, svarer han.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

I tillegg til snus og sigaretter får deltakerne ha med seg toalettsaker, undertøy og nattøy. Dahl understreker også at ingen av deltakerne har inngått en spesialavtale med TV 2 eller produksjonsselskapet Seefood.

LES OGSÅ: - Håper jeg dukker mer opp på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer