Penn Badgley:

Avslører: Ferdig med dette

- Det var faktisk en avgjørelse jeg tok før vi startet.

FÆRRE SEXSCENER: Penn Badley måtte be regissøren av «You» om å tone ned på sexscenene i den fjerde sesongen. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX/NTB
FÆRRE SEXSCENER: Penn Badley måtte be regissøren av «You» om å tone ned på sexscenene i den fjerde sesongen. Foto: Marion Curtis/StarPix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Penn Badgley (36) har de siste årene skapt blest som hovedrolleinnehaver i suksesserien «You», men er nok mest kjent for sin rolle som Dan Humphrey i serien «Gossip Girl».

I disse dager ruller den fjerde sesongen av «You» over TV-skjermene, og flere fans gleder seg trolig til et gjensyn med den «sjarmerende» morderen Joe Goldberg.

Men denne gangen har det derimot blitt gjort et unntak.

ENDELIG TILBAKE: Suksesserien «Sex/life» ble sett av 67 millioner brukere på Netflix. Nå kommer sesong to. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Skuffer fansen

Nå må Badgley trolig skuffe flere håpefulle fans. Tidligere sesonger har nemlig inneholdt mange sexscener, men nå blir flere av de hete scenene redusert, og det er det en helt spesiell grunn til.

Før sesongen ble spilt inn ba nemlig skuespilleren «You»-regissøren, Sera Gamble (39), om at han ønsket å tone ned mengden med intime scener, blant annet på grunn av ekteskapet med kona, Domino Kirke (39). De to har vært gift siden 2017 og har sønnen James (2) sammen.

I podkasten «Podcrushed» forteller Badgley følgende:

- Jeg spurte Sera Gamble om det ikke var mulig å bli kvitt de intime scenene, sier han, og følger opp:

LEI: Penn Badgley har sett seg lei av å spille inn så mange sexscener i Netflix-serien «You». Foto: PA Photo/Netflix/NTB.
LEI: Penn Badgley har sett seg lei av å spille inn så mange sexscener i Netflix-serien «You». Foto: PA Photo/Netflix/NTB. Vis mer

- Det var faktisk en avgjørelse jeg tok før vi startet. Jeg tror ikke jeg har nevnt det før, men et av hovedargumentene mine for å tone ned sexscener er at jeg kanskje ikke vil ha en karriere der jeg bare spiller førsteelskere i fremtiden.

Videre i podkasten understerker Badgley at troskap i alle forhold er svært viktig for ham.

STOLT: Øyunn Krogh forteller at hun er veldig stolt over det «ekstremt usexy» TV-øyeblikket. Reporter: Victoria Løvik. Video: Nora Skavhaug, Rød løper. Vis mer

- Spesielt i mitt ekteskap er det viktig for meg. Derfor har jeg nådd et punkt hvor jeg ikke lenger vil spille inn sexscener.

Skuespillerens forslag ble satt stor pris på av Gamble, som ble glad for at han var direkte og ærlig med henne. Etter hans ønske ble det redusert flere sexscener, noe han innrømmer han er svært fornøyd med.

LES OGSÅ: Om sexscenene: - Det var tortur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer