Bob Saget:

Avslører farens siste melding

Mandag kom den triste nyheten om Bob Sagets dødsfall.

SISTE MELDING: Bob Saget ble funnet død i helga. Nå deler den eldste datteren hans den siste meldingen han sendte til henne. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB
SISTE MELDING: Bob Saget ble funnet død i helga. Nå deler den eldste datteren hans den siste meldingen han sendte til henne. Foto: Chris Pizzello / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag kom beskjeden om at komiker og skuespiller Bob Saget hadde blitt funnet død på et hotellrom i Florida. Han ble 65 år gammel.

«Tidligere i dag ble betjenter tilkalt til Ritz-Carlton Orlando etter melding om en bevisstløs mann på et hotellrom. Mannen er identifisert som Robert Saget og ble erklært død på stedet. Etterforskerne fant ingen tegn til noe kriminelt eller narkotikabruk i denne saken», skrev sheriff-kontoret i Orange County på Twitter.

Dødsårsaken vil bli gransket av en rettsmedisiner.

I timene etter at dødsfallet ble kjent, har en rekke kjente personer tatt til sosiale medier for å hylle den avdøde komikeren. Det har også hans eldste datter gjort.

MØTTES IGJEN: I denne reklamefilmen fikk man et gjensyn med Bob Saget, John Stamos og Dave Coulier fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer

«Showtime!»

Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo (42) og de tre barna Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29). Døtrene fikk han med ekskona Sherri Kramer.

Komikeren hadde den siste tiden vært på turné. Seinest lørdag kveld opptrådte han i Jackonville i Florida.

Nå avslører hans eldste datter, Aubrey, at han sendte henne en søt tekstmelding kort tid før han døde. Meldingen deler hun på Instagrams historiefunksjon.

«Takk. Elsker deg. Showtime!» skrev han, ifølge Us Weekly.

Dette var hans siste melding til datteren.

34-åringen har i etterkant gjort Instagram-kontoen sin privat.

Stor suksess

Saget var særlig kjent for rollen som Danny Tanner i TV-serien «Full House» («Under samme tak» på norsk) på 1980- og 90-tallet. Han har også hatt stor suksess som stand-up-komiker.

Tv-profilen har i tillegg være å se som programleder for humorprogrammet «America's Funniest Homevideos» og hatt roller i blant annet «Entourage» og «How I Met Your Mother».

LES OGSÅ: Smittet: - Utslett nedover bena

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer