Avslører farens mørke påfunn

- Min første pianolærer var en stripper, forteller Lady GaGa.

INSPIRERT AV FAR: Superstjernen Lady GaGa hevder at hennes egne sprø påfunn er inspirert av faren Joe. Foto: All Over Press
INSPIRERT AV FAR: Superstjernen Lady GaGa hevder at hennes egne sprø påfunn er inspirert av faren Joe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Lady GaGa (25) får mye oppmerksomhet for sin elleville oppførsel. Nå avslører hun at mange av påfunnene hennes er inspirert av hennes egen far.

25-åringen er nemlig overbevist om at hennes ville side kommer fra faren Joe, som hadde som vane å boltre seg med kvinner, og som i tillegg leide inn en stripper for å lære sin datter å spille piano. Det skriver The Sun.

- Han hadde sex med jenter i New Jersey, før han rett etterpå gikk for å se Bruce Springsteen. Han så mye av seg selv i meg. Min første pianolærer var en stripper, noe han fortalte meg senere. Jeg pleide å spørre henne hvorfor hun hadde så lange negler, og da svarte hun bare at «en dag vil du forstå hvorfor...», sa Lady GaGa nylig i et radioprogram ledet av Howard Stern.

GaGa er kjent for sin utfordrende klesstil, og skal ha fortalt faren at det var slik hun ville ha det.

- Jeg liker ikke bukser, jeg mener rett og slett at kvinner ikke skal bruke bukser. De er bare en helserisiko, skal hun ha fortalt ham.

I det samme intervjuet forteller sangstjernen at hun har sluttet med kokain, men at hun fortsatt røyker cannabis. Ifølge henne selv, var det faren hennes som fikk henne vekk fra kokainhelvetet.

- Jeg var avhengig av kokain, men tok tak i meg og «banket meg», avslører hun i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg angrer på hver eneste «stripe»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer