Anna Nicole Smith:

Avslører familiehemmeligheter

Netflix med ny dokumentar om skandalemodellen.

TURBULENT: Anna Nicole Smith levde et turbulent liv, preget av skandaler. Foto: Alex Berliner Berliner Studio/BEImages/NTB
TURBULENT: Anna Nicole Smith levde et turbulent liv, preget av skandaler. Foto: Alex Berliner Berliner Studio/BEImages/NTB Vis mer
Publisert

Anna Nicole Smiths historie har fascinert en hel verden, og hun får også stor oppmerksomhet etter hennes død.

Nå avsløres flere nye detaljer om Smith i den nye Netflix-dokumentaren «Anna Nicole Smith: You Don't Know Me» som trolig får flere til å heve øyenbrynene.

Den svenske superstjerna Bianca Ingrosso får egen dokumentarserie som slippes 11. mai på HBO MAX. Vis mer

Hevder løgner

Playboy-stjernens liv var langt fra enkelt. Hun hadde akkurat født datteren Danielynn, da hennes 20 år gamle sønn Daniel døde. Fem måneder senere ble hun selv funnet død på et hotellrom.

Etter hennes død var det fem forskjellige menn som hevdet å være far til datteren. Blant andre advokaten Howard K. Stern, som var oppført på fødselsattesten.

Etter en DNA-test viste det seg at det var hennes tidligere kjæreste, Larry Birkhead, som var jentas egentlige far - og fikk senere foreldreretten.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Smith åpnet seg om sitt tøffe liv en rekke ganger, men nå hevder Netflix-dokumentaren at modellen fortalte flere løgner.

Ifølge Aftonbladet markedsførte Smith seg selv som en jente som vokste opp i fattigdom, med en mor som mishandlet henne.

I dokumentaren hevder imidlertid moren Virgie Mae Hogan at det hele er løgn, og Smith skal ifølge Hogan ha forklart det med at «hun tjener mer penger på å fortelle triste historier enn på å fortelle gode historier».

Fant faren

Smith skal også ha vokst opp uten å kjenne sin biologiske far, og skal ha klandret moren sin for det.

«Vanderpump Rules» er ved veis ende, og under «The reuinion» møtes Ariana Madix og Tom Sandoval. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas Vis mer

Hun skal ha leid inn en privatdetektiv for å spore opp faren, for så å ha flydd han, Donald Hogan, og broren, Donnie, til California for å treffes.

Men i dokumentaren kommer det fram at faren ikke var som Smith hadde håpet på, forteller broren Donnie - som sier at faren er en type mann man ikke vil være rundt, og som får deg til å føle deg utrygg.

I dokumentaren forteller Smits venn, Missy, at hun ble fortalt fra den avdøde modellen at faren også skal ha forsøkt å ha sex med henne.

Smith døde 8. februar 2007, bare 39 år gammel.

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer