«Friends»:

Avslører: Er i slekt

«Friends»-stjernene er i slekt- også i virkeligheten.

EKTE FAMILIE: I «Friends» gifter Courteney Cox og Matthew Perrys karakterer seg. Nå viser det seg at de er i familie. Foto: Warner Bros.
EKTE FAMILIE: I «Friends» gifter Courteney Cox og Matthew Perrys karakterer seg. Nå viser det seg at de er i familie. Foto: Warner Bros. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En tur til London skulle vise seg å endre «alt» i vennskapet mellom Monica Geller og Chandler Bing i «Friends».

Mens fansen mener at de to karakterene, spilt av henholdsvis Courteney Cox (56) og Matthew Perry (51), hadde kjemi lenge før, var det imidlertid ikke før i den britiske hovedstaden forholdet først fikk fart på seg.

Et bryllup, to barn og et hus senere kan man i dag bare se for seg hvordan livet til Monica og Chandler er, 17 år etter at siste episode ble sendt på skjermen.

I slekt

Torsdag denne uken får man imidlertid et lite gjensyn med dem og resten av «vennene» i forbindelse med «Friends»-reunion på HBO, men nå kan CNN også avsløre at Cox og Perry ikke bare var i familie på skjermen.

TV-EKTEPARET: Matthew Perry og Courteney Cox, her sammen i 2002. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
TV-EKTEPARET: Matthew Perry og Courteney Cox, her sammen i 2002. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Gjennom en undersøkelse på MyHeritage har nemlig kanalen funnet ut at 56-åringen og tv-ektemannen er ellevemenninger, og at begge to er i slekt med William Osbern Haskel III og Ellen Haskell. Sistnevnte par bodde i Storbritannia på 1600-tallet, ifølge rapporten.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Ellen og hennes to sønner emigrerte til USA i 1635, og mens Perrys slekt kan spores tilbake til Ellens sønn William, er sistnevntes bror Roger en av Cox' forfedre.

- Vi gikk gjennom dette slektstreet veldig nøye og sjekket hvert eneste navn. Vi fant flere punkter som støtter det, og vi har tillit til at de er i slekt, sier Roi Mandel, lederen for MyHeritage til CNN.

STARTEN: Slik startet forholdet mellom Chandler og Monica i London. Foto: Warner Bros.
STARTEN: Slik startet forholdet mellom Chandler og Monica i London. Foto: Warner Bros. Vis mer

Han mener også at det ikke er særlig overraskende at de er beslektet, spesielt når man går såpass mange generasjoner tilbake i tid.

Verken Cox eller Perry har foreløpig uttalt seg om relasjonen.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

Avslørte romanse

At «Friends»-gjengen nå gjenforenes kan se ut til å være med på å avsløre både det ene og det andre. For mens Cox og Perry er i slekt i det virkelige liv, skal Jennifer Aniston og David Schwimmer, som spilte Rachel Green og Ross Geller, ha hatt en romanse - også det i det virkelige liv.

Det ble avslørt nylig i forbindelse med et intervju med de seks skuespillerne. Da hele «Friends»-gjengen skulle nominere «den største flørten» blant dem, kunne nemlig alle i besetningen si seg enig i at seriens turtelduer, Schwimmer og Aniston, skulle tildeles den ærefulle tittelen.

Da journalisten spurte videre om det virkelig var en romanse på gang mellom de to, svarte Schwimmer raskt: «Neste spørsmål».

«I begynnelsen», skøyt Cox raskt inn, før hun ble avbrutt av Aniston, som i likhet med sin angivelige flørt, svarte: «Neste spørsmål».

Hva som faktisk var ståa mellom de to i starten av innspillingen i 1994, vites altså ikke.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter forhold etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer