Avslører endringer i «Jakten på kjærligheten»

TV 2 tar nye grep for å hjelpe bøndene med letingen etter drømmepartneren.

JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Programleder Katarina Flatland (midten) med årets bønder (f.v.:) Erlend Haugland, Sondre Stubrud, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Martin Vågsæter, Axel Tobias Sanderud (med hund) og Audun Øygaard. Foto: TV 2
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Programleder Katarina Flatland (midten) med årets bønder (f.v.:) Erlend Haugland, Sondre Stubrud, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Martin Vågsæter, Axel Tobias Sanderud (med hund) og Audun Øygaard. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag har årets sesong av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2, hvor fem mannlige og en kvinnelig bonde leter etter en partner.

Men årets sesong vil skille seg ut fra de foregående på flere punkter.

Seriens produsent, Benedikte MInos i FremantleMedia Norge, sier til VG at de har tatt flere grep for å hjelpe de kjærlighetssøkende bøndene på vei.

Blant annet vil det ikke bli noe opphold mellom den tradisjonelle speed-datingen og at de utvalgte frierne får komme på besøk på gårdene til bøndene.

– Denne gangen har vi helt bevisst ikke funnet på så mange aktiviteter for bøndene og deres utvalgte. Er de tause, så er de tause. Det har vært mer opp til bøndene selv å bestemme hva som skjer og på den måten har vi gjort programmet mer selvdrevet.

Flere av bøndene også allerede ha vært på utenlandstur med sin utvalgte frier.

GJØR ENDRINGER: TV 2 gjør i år flere endringer rundt fremgangen i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
GJØR ENDRINGER: TV 2 gjør i år flere endringer rundt fremgangen i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer

Forbereder bøndene på uforutsette hendelser

Minos avslører også til VG at de har brukt mye tid på å forberede bøndene på uforutsette hendelser.

- Hva gjør de hvis favoritten deres, velger å forlate gården underveis? De må vite at det er en krevende jobb, vi gir dem verktøyet. Men resten må de gjøre selv. Det er ikke bare for bonden å gå og gjemme seg i fjøset.

PLANLEGGER BRYLLUP: Katarina Flatland og hennes forlovede Harald Dobloug ser frem til å gifte seg. Foto: Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Katarina Flatland og hennes forlovede Harald Dobloug ser frem til å gifte seg. Foto: Se og Hør Vis mer

Programleder Katarina Flatland (27) har selv funnet sin store kjærlighet. Hun planlegger nemlig bryllup med sin forlovede Harald Dobloug (27).

Ser frem til bryllup

Paret har tidligere avslørt til Seoghør.no at Harald spurte Katarinas far, TV-profilen Hallvard Flatland (59), om tillatelse før han fridde.

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, røpet hun nylig overfor Seoghør.no.

Dette satte den sprudlende programlederen stor pris på.

- Ja, det er veldig koselig synes jeg! Jeg tror det var en hyggelig samtale, og det var ingen tvil om at han skulle få lov til å fri. Jeg tror han er en stor helt hos mamma og pappa, altså, la Katarina til.

Selv om den vakre programlederen ikke vil røpe hva slags brudekjole hun ønsker seg, så er det én ting hun er sikker på.

- Det viktigste er at vi samler alle vi er glade i, så det blir en fest for oss og de vi er glade i. Men det blir nok et stort bryllup, har hun tidligere fortalt Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» starter på TV 2 mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Vi hadde 24 timer sommerferie sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer