Ashley Graham:

Avslører endelig tvillingenes navn

- Dette har ikke vært enkelt.

TREBARNSFORELDRE: Justin Ervin og Ashley Graham traff hverandre i kirken i 2009. Året etter giftet de seg. Foto: Splash News Fotograf: Xavier Collin/image Press Agency/NTB
TREBARNSFORELDRE: Justin Ervin og Ashley Graham traff hverandre i kirken i 2009. Året etter giftet de seg. Foto: Splash News Fotograf: Xavier Collin/image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2020 ønsket Ashley Graham (34) og ektemannen Justin Ervin (33) sønnen Isaac Menelik (2) velkommen til verden.

Den lille gutten var parets første barn, men supermodellen har aldri lagt skjul på at hun ønsket å utvide familien ytterligere.

- Jeg skulle gjerne blitt gravid i går hvis det hadde vært mulig, avslørte hun i fjor i et intervju med magasinet WSJ, ifølge People.

Og kort tid senere kom nyheten om at drømmen hennes hadde gått i oppfyllelse.

«Det siste året har vært fullt av små overraskelser, store sorger, kjente begynnelser og nye historier. Jeg har akkurat begynt å prosessere og feire hva dette nye kapitlet betyr for oss», skrev hun i et innlegg på Instagram i juli og viste samtidig fram sin voksende babymage.

«Mine store læremestre»

I september kom det frem at det skjulte seg tvillinger i Grahams mage, og sist måned så barna dagens lys.

«Justin og jeg er så glade for at vi kan dele nyheten om at våre guttebabyer endelig er her. De ble født tidlig denne morgenen hjemme og er glade og friske», delte hun da på Instagrams historiefunksjon.

Videre la den nybakte moren til at hun ønsket å ta litt tid til å komme seg etter fødselsen for å være sammen med mannen og sine tre sønner.

HYLLES: Modellen Ashley Graham har de siste åra vært på «alles» lepper. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Torsdag deler 34-åringen for første gang et bilde av tvillingene og røper samtidig navnene deres.

«Malachi & Roman. Guttene har vært mine store læremestre og de største påminnelsene om at jeg kan gjøre vanskelige ting. Dette har ikke vært enkelt, men det er så verdt det. Jeg kan fremdeles ikke tro at jeg har tre barn. Gleder meg til å dele fødselshistorien og tiden i etterkant med dere veldig snart», skriver hun åpent til sine over 16 millioner følgere.

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Tvillingmoren bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal, og har blant annet flere ganger vist frem strekkmerkene sine.

LES OGSÅ: Fikk «vaginasjekk» av venninne etter fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer