Beyoncé:

Avslører endelig hvem som bet Beyoncé i ansiktet

- Jeg prøvde aldri å ødelegge karrieren hennes.

SKAL HA BLITT BITT I FJESET: I april ble det hevdet at en kjent skuespiller bet superstjernen Beyoncé Knowles i ansiktet på en fest like før jul. Foto: NTB scanpix
SKAL HA BLITT BITT I FJESET: I april ble det hevdet at en kjent skuespiller bet superstjernen Beyoncé Knowles i ansiktet på en fest like før jul. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det ble oppstyr i sosiale medier da komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38) i et intervju med bladet GQ hevdet at superstjernen Beyoncé (36) ble bitt i ansiktet på en kjendisfest i desember.

At hun ikke nevnte hvem den skyldige var, fikk internett til å koke.

I april mente nettstedet Page Six at de hadde klart å finne ut at det var skuespiller Sanaa Lathan (46), kjent fra filmene «The Best Man» og «Love & Basketball», som var den store skurken.

Den utpekte skuespilleren nektet imidlertid for beskyldningene.

«Dere vet å ha det gøy. Jeg har ikke under noen omstendigheter bitt Beyoncé, og hvis jeg hadde gjort det, ville det ha vært et kjærlighetens bitt», skrev 46-åringen på Twitter.

- Ble sinte på meg

I et nytt intervju med Hollywood Reporter forteller Tiffany Haddish at hun har fått blandede reaksjoner etter avsløringen fra kjendisfesten.

Ifølge nettstedet smilte hun lurt da reporteren nevnte Sanaa Lathans navn under intervjuet, noe flere internasjonale nettsteder mener er en bekreftelse i seg selv.

- Jeg er god venn med vennene, stemoren og faren hennes, og de ble sinte på meg. De sa: «Hvordan kunne du gjøre dette mot familien vår? Du vet, fargede skuespillere, dere må holde sammen. Det er vanskelig nok for dere å få jobb, hvorfor ønsker du å ødelegge karrieren hennes?», sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

SLAPP BOMBA: Komiker Tiffany Haddish skapte rabalder da hun kom med avsløringer fra kjendisfesten. Foto: NTB scanpix
SLAPP BOMBA: Komiker Tiffany Haddish skapte rabalder da hun kom med avsløringer fra kjendisfesten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun påpeker videre at hun faktisk aldri navnga den skyldige biteren.

- Jeg prøvde aldri å ødelegge karrieren hennes. Jeg sa aldri navnet hennes! Jeg prøvde bare å fortelle hvordan Beyoncé reddet meg fra å havne i fengsel den kvelden. Jeg kunne like så gjerne ha ødelagt min egen karriere, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

NEKTER: Skuespiller Sanaa Lathan er utpekt som den skyldige, men selv nekter hun for at hun bet Beyoncé i ansiktet. Foto: NTB scanpix
NEKTER: Skuespiller Sanaa Lathan er utpekt som den skyldige, men selv nekter hun for at hun bet Beyoncé i ansiktet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var på en fest etter en konsert Jay-Z holdt i Inglewood i California, at hendelsen angivelig skal ha funnet sted, ifølge Haddish.

38-åringen fortalte at Beyoncé skal ha løpt vekk fra den bisarre hendelsen for å finne ektemannen Jay-Z (48).

- Hun bet Beyoncé i fjeset og Beyoncé løp vekk for å finne Jay Z. Hun bare: «Jay! Kom her!» og kjeftet på ham, sa Tiffany til GQ ifølge BBC.

- De gikk helt bak i rommet. Jeg tenkte bare: «Hva skjedde egentlig nå?».

Nektet for hendelsen

Etter at historien ble kjent gikk folk av skaftet på sosiale medier, med en egen emneknagg (#WhoBitBeyonce). Flere var desperate etter å finne ut hvem som bet den verdenskjente sangerinnen.

Også modell Chrissy Teigen (32) kastet seg inn i mysteriet, der hun først skrev at hun «ikke kunne forlate planeten før hun fant ut hvem biteren var», for deretter å hevde at hun satt på svaret:

- Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse, skrev hun i sin siste del av sagaen på Twitter.

Etter at nettstedet Page Six hevdet at det var Sanaa Lathan som stod bak bitingen, nektet hun for det overfor Health Magazine.

- Det er det mest absurde jeg noensinne har vært involvert i. Takk og lov for at jeg har vært i bransjen i over 20 år og har vært involvert i så mange rykter. Jeg pleide å bli opprørt i 20-årene, men om man skal overleve i bransjen, må man bare la det gå, sa hun og la til:

- Jeg elsker Beyoncé. Jeg hadde aldri gjort noe så ondsinnet som det - med henne eller noen andre, det er helt absurd. Jeg synes det er det morsomste noensinne at det ble en nyhetssak. Det er vilt, sa hun.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer