Zara Tindall:

Avslører enda en spontanabort

Spontanaborten i 2016 er ikke den eneste spontanaborten barnebarnet til dronning Elizabeth har opplevd.

TO SPONTANTABORTER: I et nylig intervju avslører Zara Tindall, barnebarnet til dronning Elizabeth, at hun allerede hadde opplevd en spontanabort før den kjente spontanaborten i 2016. Foto: NTB Scanpix
TO SPONTANTABORTER: I et nylig intervju avslører Zara Tindall, barnebarnet til dronning Elizabeth, at hun allerede hadde opplevd en spontanabort før den kjente spontanaborten i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På julaften i 2016 kom den triste nyheten om at Zara Tindall (37), datteren til prinsesse Anne av England, og ektemannen, tidligere rugbyspiller Mike Tindall (39), hadde mistet sitt ufødte barn.

Nyheten om spontanaborten kom kun en drøy måned etter at paret hadde kunngjort at de skulle bli foreldre for andre gang, ifølge People.

I et nylig intervju med The Times avslører Zara at dette ikke er den eneste spontanaborten hun har opplevd. Rett før graviditeten som endte galt, skal nemlig 37-åringen ha opplevd sin første spontanabort.

- Vi snakket ikke om det fordi det var for ferskt, fortalte hun til avisen.

- Spontanabort kan skje så tidlig i prosessen at det er veldig få som vet om det. Det tror jeg er grunnen til at det er veldig få som prater om det, la hun til.

Skummelt

Da Zara fant ut at hun igjen hadde blitt gravid, etter den første spontanaborten, var hun allerede så langt på vei at hun ikke hadde annet valg enn å beholde barnet.

Til The Times forteller Zara at det hardeste var å fortelle alle andre om graviditeten, ettersom hun nettopp hadde vært gjennom en spontanabort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer