Katie Price:

Avslører elleve år yngre flamme

Skandalestjernen har gått videre et halvt år etter den brutte forlovelsen.

TILBAKE I GAMET: Glamourmodellen og TV-stjernen Katie Price har vært singel i et halvt år, men nå har hun funnet lykken med den elleve år yngre realitydeltakeren Carl Woods. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I GAMET: Glamourmodellen og TV-stjernen Katie Price har vært singel i et halvt år, men nå har hun funnet lykken med den elleve år yngre realitydeltakeren Carl Woods. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skandalestjernen Katie Price (42) har hatt en rekke kjærester opp gjennom årene. Rett før jul i fjor ble det slutt med ekskjæresten Kris Boyson - som var hennes femte forlovede i rekken.

Price har hele fem barn fra tidligere forhold, og har vært gift med tre forskjellige menn - deriblant artisten og TV-stjernen Peter Andre (47) og den britiske MMA-utøveren Alex Reid (44).

I juni åpnet den skandaleombruste 42-åringen for å finne kjærligheten igjen etter bruddet med Boyson - om enn på en litt utradisjonell måte. Price loddet nemlig ut en date i forbindelse med lanseringen av den nye datingappen «Love at first swipe».

STORE ENDRINGER: Flere kjendiser har vært gjennom enorme forandringer opp gjennom årene. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke vært på en date på hundre år. Men nå er jeg klar for å date igjen. På den nye appen «Love at first swipe» kan man ha en virtuell date. Så gå inn på appen og vær med i loddtrekningen om å vinne en date med meg, sa hun i en video på Instagram.

Og nå har Price endelig funnet kjærligheten igjen. I et innlegg på Instagram bekrefter 42-åringen at hun har funnet lykken med den elleve år yngre Carl Woods (31), kjent fra den britiske versjonen av «Love Island».

Spekulasjoner

Det er imidlertid ukjent om Price har funnet sin nye flamme på den aktuelle appen, men alt later nå til at 42-åringen er svært lykkelig med sin seneste erobring.

De siste månedene har det versert en rekke rykter om at skandalestjernen og Woods har funnet lykken, og i går feide Price all tvil til side da hun delte et kyssebilde på Instagram.

- Jeg har endelig funnet min perfekte prins, skriver hun i innlegget.

Dette er altså første gang hun viser frem sin elleve år yngre kjæreste. Carl Woods er i likhet med Katie Price også et kjent realitynavn i Storbritannia, og har blant annet vært å se i« Love Island».

Kjærestenyheten kommer om lag et halvt år etter at Katie Price og ekskjæresten, fitnessinstruktøren Kris Boyson, brøt forlovelsen før jul i 2019. De var vel å merke i et av-og-på-forhold, og skal ha hatt en rekke pauser siden de ble koblet til hverandre for første gang i 2018.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen. Foto: Privat Vis mer

Selv om lykken nå smiler for Katie Price igjen, har hun en heller brokete kjærlighetshistorie bak seg. Hun har fem barn fra tidligere forhold og har vært gift med tre forskjellige menn.

Konkurs

Den britiske TV-stjernen og glamourmodellen har også hatt et tøft år økonomisk. I november i fjor ble hun nemlig erklært konkurs av retten i London. Da hadde konkursen lenge pustet 42-åringen i nakken, og det var bare et spørsmål om tid før det ville skje.

I 2018 klarte hun å lure seg unna konkursbegjæringen, ved at hun sa seg villig til å betale tilbake det hun skyldte.

Hun skrev under en såkalt Individual Voluntary Agreement (IVA)-avtale, som lar folk med gjeld betale tilbake på et vis som ikke ruinerer dem. Denne avtalen overholdt hun ikke.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Price hadde en samlet gjeld på rundt 250 000 pund, rundt 2,9 millioner norske kroner. Målet var å betale kreditorene rundt 12 000 pund, rundt 141 000 kroner, i måneden – slik at hun på sikt kunne ha blitt fri for gjeld. Som en konsekvens av manglende innbetalinger så ikke retten i London noen annen løsning enn å slå 42-åringen konkurs.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer