Amy Schumer:

Avslører ektemannens ukjente diagnose

- Jeg skjønte fra begynnelsen av at hjernen til ektemannen min var annerledes enn min.

UKJENT DIAGNOSE: Stjernekomiker Amy Schumer delte nylig åpent om ektemannen Chris Fischers ukjente diagnose. Foto: NTB scanpix
UKJENT DIAGNOSE: Stjernekomiker Amy Schumer delte nylig åpent om ektemannen Chris Fischers ukjente diagnose. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor overrasket komiker Amy Schumer (37) en hel verden da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med kokken Chris Fischer (39). Bare åtte måneder senere kom paret med nok en gledelig nyhet og røpet at de venter sitt første barn sammen.

Graviditeten til den velkjente komikeren har ikke gått smertefritt for seg, og hun har blant annet vært innlagt på sykehus i Texas etter å ha blitt veldig dårlig. Kort tid etter sykehusoppholdet delte stjernen et bilde av seg selv på Instagram der hun skrev at hun hadde fått påvist diagnosen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme, som det heter på norsk.

- Innså hvor morsomt det var

For tiden er Amy aktuell med Netflix-spesialen «Amy Schumer Growing», et live-stand up-show innspilt i Chicago. Der deler hun blant annet om privatlivet sitt, graviditeten og ekteskapet med Chris. Ifølge E News avslører 37-åringen også at ektemannen har ASD, på norsk betegnet som ASF - autismespekterforstyrrelse.

- Jeg skjønte fra begynnelsen av at hjernen til ektemannen min var litt annerledes enn min, sier Amy i spesialen.

- Jeg må starte på nytt, for jeg vil virkelig få dette riktig, siden jeg elsker ham så høyt.

Ektemannen Chris skal ha blitt diagnostisert med autsime i voksen alder.

- Ektemannen min ble diagnostisert med det som tidligere ble kalt for Asperger syndrom. Han har autismespekterforstyrrelse. Han er i autismespekteret, og det var noen symptomer som viste seg tidlig.

Stormforelsket

Ektemannens diagnose har ingenting å si for stjernekomikeren, det var nemlig den som gjorde at hun ble stormforelsket i ham, forteller hun.

- Da han ble diagnostisert innså jeg hvor morsomt det var, fordi alle egenskapene som tyder på at han er i autismespekteret, er alle grunnene til at jeg ble skikkelig forelsket i ham. Det er sannheten. Han forteller hva han tenker på, og han er ekte. Han bryr seg ikke om de sosiale normene eller hva andre forventer at han skal si eller gjøre.

ARM I ARM: Det gikk fort i svingene fra det ble kjent at Amy Schumer og Chris Fischer var et par til de giftet seg i all hemmelighet. Her er de to turtelduene avbildet ute på spasertur i New York tidligere i år. Foto: NTB scanpix
ARM I ARM: Det gikk fort i svingene fra det ble kjent at Amy Schumer og Chris Fischer var et par til de giftet seg i all hemmelighet. Her er de to turtelduene avbildet ute på spasertur i New York tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chris har selv ikke uttalt seg om offentliggjøringen av diagnosen hittil, men onsdag dukket derimot Amy opp som gjest i «Late Night» med Seth Meyers. Der gikk hun nærmere inn på hvorfor paret besluttet å offentliggjøre diagnosen til Chris.

- Begge hadde et ønske om å snakke om det fordi det bare har vært positivt, fortalte hun, ifølge Etonline og la til:

- Jeg tror at enkelte mennesker ikke ønsker å bli diagnostisert, på grunn av stigmatiseringen som følger med det. Men de hjelpemidlene vi har fått har gjort livet så mye bedre, og vårt liv og ekteskap mye lettere å håndtere.

Ga intimt løfte til ektemannen

Bryllupet til Amy og Chris kom, som tidligere nevnt, overraskende på mange, og fant sted i Malibu.

Kort tid senere gjestet komikeren radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM, der hun snakket om den store dagen og tilværelsen som nygift.

Se dette innlegget på Instagram

Yup

Et innlegg delt av @ amyschumer

Den morsomme blondinen fortalte at hun kun brukte 20 minutter på å skrive bryllupsløftene sine. De endte opp med å bli elendige, ifølge henne selv.

- I bryllupsløftene sa jeg blant annet: «Jeg lover at jeg alltid skal gå ned på deg, selv om alle sier at det ikke kommer til å skje». Og han sa: «Her om dagen da jeg tapte en tenniskamp, kalte du meg en taper». Det var skikkelig ille, sa hun ifølge Cosmopolitan.

Videre i radiointervjuet fortalte 37-åringen varmt om den nye tilværelsen, og forklarte fordelene med at de to giftet seg så tidlig i forholdet.

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med det at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket. Alle jenter jeg kjenner som blir fridd til sier: «Å, nå? Nå som jeg ikke kan få barn», sa hun humoristisk den gang.

Klinte til i bursdagsfest

Romanseryktene rundt stjernekomikeren og hennes utkårede begynte å svirre i november i fjor. Ifølge E!News ble duoen først observert sammen under en middag i New York, og siden ble de sett sammen ved en rekke anledninger.

I februar dukket duoen opp i Ellen DeGeneres' 60-årsfeiring, og de var ikke redde for å vise sin kjærlighet - heller ikke i sosiale medier.

«Gratulerer med dagen, @theellenshow, takk for at vi fikk komme!», skrev Amy til et bilde hun delte på Instagram, der hun ga Chris et kyss.

Bildet var tilsynelatende tatt i en fotoboks, og kjendiser som blant andre Kim Kardashian, Kanye West, Chrissy Teigen, John Legend og Jennifer Aniston delte også bilder fra kvelden.

I tillegg til å jobbe som kjøkkensjef, har Amy Schumers ektemann også skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook».

Ifølge Daily Mail tok Fischer over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010, en gård som har vært i drift siden 1961.

Chris Fischer er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

LES OGSÅ: Slik holdt de forholdet «skjult»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer