P. Diddy:

Avslører eksens siste ord til ham

Mener Kim Porter forberedte ham på at hun skulle dø.

DØDE BRÅTT: 15. november 2018 ble Kim Porter funnet død i sitt eget hjem. Hun er kanskje best kjent som ekskjæresten til rapperen P. Diddy. Her i 2004. Foto: NTB Scanpix
DØDE BRÅTT: 15. november 2018 ble Kim Porter funnet død i sitt eget hjem. Hun er kanskje best kjent som ekskjæresten til rapperen P. Diddy. Her i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av november i fjor ble Kim Porter, kanskje mest kjent for sitt turbulente forhold med rapperen P. Diddy (49), funnet livløs i sitt eget hjem.

Det ble lenge meldt om at hun døde av hjertestans, men i januar ble det klart at hun døde av en lungebetennelse.

I et intervju med magasinet Essence, forteller alenefaren nå åpenhjertig om hvordan tiden etter Porters dødsfall har vært.

Der avslører han også det siste ekskjæresten sa til ham før hun døde.

Influensasymptomer

12. november, bare tre dager før 47-åringen ble funnet livløs, skal en lege ha kommet på hjemmebesøk etter at Porter opplevde influensalignende symptomer.

ÅPEN: Diddy er åpen om tiden etter Kim Porter sitt dødsfall. Her er han på forsiden av Essence med alle barna sine. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Diddy er åpen om tiden etter Kim Porter sitt dødsfall. Her er han på forsiden av Essence med alle barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge dokumenter The Blast har fått innsyn i, opplyste Porter til legen at hun var tett i nesen, svett, sår i halsen og hadde vondt i kroppen. Hun hadde høy feber, og skal ha oppdaget blod ved hosting. Legen ga henne en resept på antibiotika.

Etter en obduksjon ble det klart at Porter ikke hadde narkotika eller alkohol i blodet, men at hun døde som følge av en lungebetennelse som hadde spredd seg til alle kamrene i lungene.

Snakket ofte sammen

I intervjuet forteller Diddy at han føler hans samtaler med Kim forberedte han på dagen hun ikke skulle være her mer. Selv om paret hadde gått hver til sitt, snakket de fortsatt ofte sammen, forklarer han.

- På et nivå visste jeg at hun forberedte meg på dette. Jeg visste at jeg var nødt til å være klar for hva som helst hvis noe som dette skulle skje.

Tre dager før Porter døde, sendte hun barna over til Diddy for ikke å smitte dem. Den siste samtalen rapperen hadde med ekskjæresten, var ikke lenge etter dette.

- En kveld jeg sjekket hvordan hun hadde det, sa hun til meg «Puffy, ta vare på barna mine», sier Diddy og forteller at dette er noe av det siste Porter sa til ham før hun døde.

- Hører henne fortsatt

Porter og P. Diddy, hvis egentlige navn er Sean Combs, var sammen i over et tiår. Duoen møtte hverandre for første gang i 1994, og hadde et av og på-forhold i mange år. I 2007 gikk de hver til sitt.

SJELEVENNER: Diddy skrev på Twitter at han og Porter var mer enn sjelevenner. Her sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix
SJELEVENNER: Diddy skrev på Twitter at han og Porter var mer enn sjelevenner. Her sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I løpet av forholdet fikk de tre barn. Tvillingjentene D'Lila Star og Jessie James (12) kom til verden i 2006, mens sønnen Christian Casey (21) meldte sin ankomst allerede i 1998. I tillegg har Porter sønnen Quincy (27) fra et tidligere forhold. Diddy har også to andre barn, sønnen Justin (25) og datteren Chance (13).

Den kjente rapperen sier han kom inn i «mammamodus» etter ekskjæresten tidlige død. Diddy forteller også at han føler den avdøde skuespilleren og modellen fortsatt guider han, og mener han den dag i dag kan høre Porter be han være med barna og sørge for at alle har det bra.

I SORG: Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix
I SORG: Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er mye mer til stede, og viktigst, nå kommer barna mine før noe annet i livet mitt, forteller rapperen.

Kim Porter sine fire barn ser etter forholdene ut til å ha taklet morens bortgang greit, forklarer Diddy, som sier han er imponert over barna. Han tror de har vært flinkere på å takle tapet enn han selv, og at han nå lærer av dem hvordan han skal håndtere dødsfallet.

- Jeg spurte dem hvordan de klarer å være så sterke. De sa at, på en merkelig måte hadde moren lært dem hvordan de skal håndtere død, sier Diddy.

- Vi var mer enn bestevenner

Porter var i sin tid nokså suksessrik som modell og skuespiller. Variety har tidligere skrevet at hun prydet forsiden av både Runway og Essence, samtidig som hun var med i tv-serier som «Law & Order» og «Wicked Wicked Games».

Da hun og rapstjerna gikk hver til sitt, skal hun ha kjøpt en gedigen luksusleilighet til seg selv og barna i Los Angeles.

VAR KJÆRESTER: Kim Porter og «P. Diddy» var et par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB scanpix
VAR KJÆRESTER: Kim Porter og «P. Diddy» var et par i mange år. Her sammen i 2005. Foto: NTB scanpix Vis mer

Noen dager etter Porters overraskende dødsfall kom rapperen med en rørende hyllest til ekskjæresten på Twitter og Instagram.

- De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet. Men det har jeg ikke klart. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg, baby. Jeg savner deg så mye. I dag skal jeg hylle deg. Jeg skal prøve å finne ord for å forklare vårt uforklarlige forhold, skrev Combs.

Innlegget inneholdt også en video av ham selv sammen med Porter hvor de poserer sammen under en fotoseanse for Essence Magazine.

- Vi var mer enn bestevenner. Vi var mer enn sjelevenner, skrev han på Twitter.

LES OGSÅ: «The Hills»-stjernens sorg: - Han gikk seg bort og frøs i hjel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer