«Farmen kjendis»:

Avslører ekkel hemmelighet

«Farmen kjendis»-profilen røper en ukjent detalj fra «Farmen kjendis»-oppholdet.

RØPER: Adam Ezzari røper noe seerne ikke vet om det populære programmet.. Foto: Espen Solli / TV 2
RØPER: Adam Ezzari røper noe seerne ikke vet om det populære programmet.. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble det kjent hvilke ni kjendiser som er klare for finaleuken i årets «Farmen kjendis», da Adam Ezzari (23) tapte tvekampen mot Heine Totland (51).

Ettersom Ezzari ble valgt som andrekjempe måtte han nok en gang vende snuta mot kjempehyttene og tilbringe et døgn der. I «Farmen kjendis» må nemlig de som skal i tvekamp reise ut på hver sin kjempehytte, som ligger et steinkast unna gården.

Et spørsmål som imidlertid har meldt seg etter fem tvekamper er hvor og hvordan første- og andrekjempene «gjør fra seg».

- Ganske så ekkel

Hyttene de overnatter i er svært små og har bare ett rom med en liten seng. Det er imidlertid ingen do i hyttene, og derfor er det flere som nå har lurt på hva deltakerne gjør når de må på do.

Ezzari er en av tre deltakere, sammen med Kjersti Grini (50) og Ingrid Simensen (28), som fikk «gleden» av å være i tvekamp to ganger og dermed er godt kjent på hyttene.

Til Se og Hør forteller 23-åringen at det også der er det primitive livet som gjelder.

- Det er en liten bærbar dass på en måte, eller det er en bøtte som er formet som en do som du gjør fra deg i, også kaster man bark over etterpå, forteller Ezzari.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer