«Farmen kjendis»:

Avslører ekkel hemmelighet

«Farmen kjendis»-profilen røper en ukjent detalj fra «Farmen kjendis»-oppholdet.

RØPER: Adam Ezzari røper noe seerne ikke vet om det populære programmet.. Foto: Espen Solli / TV 2
RØPER: Adam Ezzari røper noe seerne ikke vet om det populære programmet.. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble det kjent hvilke ni kjendiser som er klare for finaleuken i årets «Farmen kjendis», da Adam Ezzari (23) tapte tvekampen mot Heine Totland (51).

Ettersom Ezzari ble valgt som andrekjempe måtte han nok en gang vende snuta mot kjempehyttene og tilbringe et døgn der. I «Farmen kjendis» må nemlig de som skal i tvekamp reise ut på hver sin kjempehytte, som ligger et steinkast unna gården.

Et spørsmål som imidlertid har meldt seg etter fem tvekamper er hvor og hvordan første- og andrekjempene «gjør fra seg».

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarte en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ganske så ekkel

Hyttene de overnatter i er svært små og har bare ett rom med en liten seng. Det er imidlertid ingen do i hyttene, og derfor er det flere som nå har lurt på hva deltakerne gjør når de må på do.

Ezzari er en av tre deltakere, sammen med Kjersti Grini (50) og Ingrid Simensen (28), som fikk «gleden» av å være i tvekamp to ganger og dermed er godt kjent på hyttene.

Til Se og Hør forteller 23-åringen at det også der er det primitive livet som gjelder.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er en liten bærbar dass på en måte, eller det er en bøtte som er formet som en do som du gjør fra deg i, også kaster man bark over etterpå, forteller Ezzari.

- Det er en veldig «utedo-følelse» over det, men det er ikke så mye verre enn selve utedoen som er inne på gården. Den blir ganske så ekkel etter hvert, innrømmer han, og legger til at det hjelper at do-bøtten blir tømt jevnlig.

Det at kjempehyttene befinner seg på små flåter byr også på ekstra muligheter, spesielt for gutta.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

- Det er veldig lett å gjøre fra seg i vannet. Det er kanskje bedre å gjøre nummer en enn nummer to, men det er ganske lett å få det ut i vannet også, ler han.

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt for «Farmen kjendis», som kan bekrefte at det Ezzari forteller stemmer.

LES OGSÅ: Forsvarer ektemannen etter kritikkstorm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer