Kate Moss:

Avslører ekkel detalj

Den tidligere supermodellen avslører en spesiell gave fra ekskjæresten Johnny Depp.

EKSPAR: Kate Moss og Johnny Depp var en av Hollywoods mest populære par på 90-tallet. Foto: Remy de la Mauviniere/AP Photo/NTB
EKSPAR: Kate Moss og Johnny Depp var en av Hollywoods mest populære par på 90-tallet. Foto: Remy de la Mauviniere/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

Til tross for at Johnny Depp (58) har vært i rampelyset i mange år, har han trolig aldri fått så mye oppmerksomhet som da «hele verden» fulgte han i rettssaken mot ekskjæresten Amber Heard (36) i vår.

Også et annet av hans tidligere forhold kom opp under rettssaken, nemlig da han og Kate Moss (48) var Hollywoods it-par på 90-tallet.

Nå har eksparet igjen blitt tema, og det etter Moss røpte nye detaljer fra forholdet deres i et intervju med britiske Vogue.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

- Kan du ta en titt?

Under intervjuet mimrer Moss tilbake til 90-tallet og minneverdige øyeblikk fra sin romanse med «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren.

48-åringen forteller blant annet at et diamantkjede hun fikk av Depp var de første diamantene hun noen gang eide. Hvordan han overrakte det var imidlertid et noe merkelig valg.

- Vi var ute og spiste middag, også sa han «jeg har noe i rumpa, kan du ta en titt», forteller Moss.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

- Jeg tenkte bare «hva», men jeg tok hendene ned i buksen hans og så dro jeg ut et diamantkjede. Det diamantkjedet, sier hun, og refererer til de første diamantene hun eide.

Depp var ikke fremmed for de store romantiske gester, og til ære for Moss på hennes 32-årsdag brukte han intet mindre enn 750 pund, noe som tilsvarer over 8500 norske kroner, på å fylle badekaret deres på Portobello Hotel i London med Champagne.

Vitnet for eksen

Under den mye omtalte Depp/Heard-rettssaken tidligere i år hevdet sistnevnte at Moss også hadde blitt utsatt for vold av Depp - likt som henne selv. Hendelsen Heard hintet til handlet om at Depp antakeligvis skal ha dyttet Moss ned en trapp.

Da supermodellen inntok vitneboksen via videolink fra England avkreftet hun påstanden om at ekskjæresten hadde vært voldelig. Hun forklarte at grunnen til at hun falt ned trappen var fordi hun skled, og at Depp på ingen måte bidro til ulykken.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

I tillegg til å avkrefte den spesifikke hendelsen kunne hun også avkrefte at han hadde utøvd vold mot henne på andre måter.

- Han har aldri dyttet meg, sparket meg, kastet meg ned noen som helst trapp, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Han knuste hjertet hennes

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer