MÅ VÆRE LIKE BLID SOM KYLIE: Den australske popstjernen har herjet hitlistene siden 80-tallet, og smiler like bredt som før - selv om hun har hatt usedvalig lite hell i kjærlighetslivet. Og akkurat humor er noe hun ser etter hos en mann. Foto: Gregg Porteous/Newspix/REX/All O
MÅ VÆRE LIKE BLID SOM KYLIE: Den australske popstjernen har herjet hitlistene siden 80-tallet, og smiler like bredt som før - selv om hun har hatt usedvalig lite hell i kjærlighetslivet. Og akkurat humor er noe hun ser etter hos en mann. Foto: Gregg Porteous/Newspix/REX/All OVis mer

Avslører drømmemannen

Kylie Minogue har hatt drøssevis med kjærester, men leter fortsatt etter en som lar henne være sjefen.

SEOGHØR.NO: Australske Kylie Minogue (45) ble verdensstjerne på 80-tallet med slageren «I Should Be So Lucky», men kjærlighetslivet har ikke vært preget av hell.

Til tross for Kylies sjarmerende vesen har hun ikke greid å finne den rette – men selv etter 16 havarerte forhold har hun har ikke gitt opp. Men hun har forstått at neste kjæreste må finne seg i at hun trenger tid og rom til å leve sitt stjerneliv.

– Han må ha karisma og humor – også er det viktig at han takler min travle livsstil, avslørte hun under lanseringen av sitt nye album «Kiss Me Once» i London.

Støtte i kreftkampen.

Hun trodde at hun hadde funnet den rette i 2003, da hun ble sammen med filmstjernen Olivier Martinez (48).

Paret var svært kjærlige, og da Kylie fikk brystkreft i 2005 var Olivier hennes viktigste støttespiller i kampen for å overleve.

– Han er den flotteste mannen jeg noensinne har møtt. På mine mørkeste sykdomsdager lå jeg gråtende på badegulvet. Da dro han meg ut på sykkeltur, og fikk opp humøret mitt. Han avlyste stadig prosjekter for å være ved min side, sier Kylie til Elle Magazine.

LYKKEN TOK SLUTT: Kylie og Olivier martinez gikk hver til sitt i 2007, etter fire år som kjærester.  Foto: REX/YOUNG / MCILGORM/All Over Pr
LYKKEN TOK SLUTT: Kylie og Olivier martinez gikk hver til sitt i 2007, etter fire år som kjærester. Foto: REX/YOUNG / MCILGORM/All Over Pr Vis mer

Hun seiret til slutt over kreften, men i 2007 ble det likevel slutt med Olivier. Han ble etterpå gift med filmstjernen Halle Berry (47).

Babymas.

Da hun i 2008 falt pladask for modellen Andrés Velencoso (36), ble det spådd at han var den rette til å oppfylle Kylies store drøm om å bli mamma.

Dessverre var det nettopp drømmen om å bli mor som ødela forholdet mellom Kylie og André.

– Han ble rett og slett lei av maset hennes. I tillegg følte han at hun alltid prioriterte karrièren foran forholdet, avslørte en kilde til The Sun da paret gikk hver til sitt i 2013.

Nå forsøker popstjernen å venne seg til singellivet – og innrømmer at hun ikke har hastverk med å finne drømmemannen.

– Jeg feiret nyttårsaften helt alene – det var faktisk herlig, sier hun.

LES OGSÅ: Slik skal Kylie få barn