Amalie Olsen:

Avslører «drømmefyren»

Influenseren letter på sløret.

KLAR: Amalie Olsen ønsker å finne seg en kjæreste, og er klar i sin tale om hvilke egenskaper han må ha. Foto: Espen Solli/TV 2
KLAR: Amalie Olsen ønsker å finne seg en kjæreste, og er klar i sin tale om hvilke egenskaper han må ha. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser, Amalie Olsen (24) var blant kjendisene som onsdag møtte opp for førpremieren av «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» ved Colosseum kino.

Den sprudlende Vestfold-jenta kom sammen med sin venninne og manager, Milda. Tidligere i år ble det kjent at influenseren hadde valgt å bryte med David Eriksens (56) management, Eccentric people for å satse fullt alene med venninnen som ansatt.

- Jeg har det veldig bra om dagen. Alt bare flyter, og vinterdepresjonen har ikke kommet enda, smiler Olsen.

TÅREVÅTT: Amalie Olsen bryter sammen foran kamera etter at hun mistet det hun selv kaller for «bestevennen» sin.Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

- Helt dødt

Det er imidlertid ikke noen pågående romanse som er årsaken til det gode humøret. På kjærlighetsfronten røper nemlig 24-åringen at det ikke er så mye liv for tiden.

- Det er så typisk! Jeg kan date noen, men så fort det er et intervju, så er det når jeg ikke dater noen og det er helt dødt, ler hun.

Da Se og Hør møtte Olsen under Se og Hørs Reality Awards i oktober avslørte influenseren at hun nettopp var ferdig «noe».

- Nå har jeg nettopp avsluttet noe, så jeg er veldig stolt av det. Så jeg satte meg selv først da. Jeg har absolutt ikke noen spesielle i kikkerten akkurat nå, sa hun til Se og Hør den gang.

Amalie Olsen konfronteres med opptreden på «Disney channel», noe hun blir ordentlig flau av. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Disney Channel Norge via Youtube. Vis mer

- Seksuell kjemi er superviktig

Olsen forteller nå at hun er åpen for å date, og at hun ønsker å finne seg en kjæreste.

- Jeg føler meg veldig klar, men hvor starter man. Hvor er han hen? tuller hun og fortsetter:

- Jeg trives så godt med å være singel. Det er liksom så komfortabelt nå, men jeg savner kanskje litt å ha noen å dele livet med, og å få den bonusen - men da må det faen meg være riktig.

- Hvordan er «drømmefyren» din da?

- Humor, det er nummer 1. Så må det være en jeg kan spille meg god med og motsatt, og som har den tryggheten og varmen. Der jeg ikke trenger å stresse over om han skal være utro, og bare kan slappe av i relasjonen, sier hun og legger til med klar tale:

- Og seksuell kjemi! Det er superviktig.

LES OGSÅ: - Jeg er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer