<strong>SLANKERE ANSIKT:</strong> Greenes ansikt har blitt mer markert og tydelig slankere. Foto: FameFlynet / All Over Press
SLANKERE ANSIKT: Greenes ansikt har blitt mer markert og tydelig slankere. Foto: FameFlynet / All Over Press Vis mer

Avslører dramatisk vekttap

- Det er forskjell på å være veltrent og undervektig, sier Ashley Greene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Twilight»-skuespilleren Ashley Greene skapte overskrifter etter at hun viste seg fram i Hollywood denne uken.

25-åringen har den siste tiden gått gjennom en forvandling, og ser mye tynnere ut enn hun gjorde for kun noen måneder siden.

Nettstedet FitPerez.com reagerer på de nye bildene, og skriver følgende:

«Ashley Greene avslører dramatisk vekttap. Da hun gikk fra butikken med en pose dagligvarer, så det ut til å være alt hun klarte å bære. Benene hennes så ut som tannpirkere. Det er en forskjell på å være veltrent og undervektig!»

Nå ønsker nettstedet å få henne til å spise litt mer.

«Vi dømmer henne ikke, hun er vakker og talentfull uansett hvor mye hun veier. Men vi skulle gjerne sett at hun blir litt sunnere. Kom igjen, Ashley, få litt mer kjøtt på beina!»
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vraket broren til fordel for kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer