Kris Jenner:

Avslører dramatikken rundt barnebarna

- Den første telefonsamtalen jeg fikk var skremmende.

BESTEMOR TIL NI: Kris Jenner har ni barnebarn, og i et nytt intervju forteller hun om sykehusbesøk med to av barnebarna, Mason (midten) og Saint (t.h.). Foto: NTB scanpix
BESTEMOR TIL NI: Kris Jenner har ni barnebarn, og i et nytt intervju forteller hun om sykehusbesøk med to av barnebarna, Mason (midten) og Saint (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kris Jenner (63) har nok å henge fingrene i med seks egne barn og hele ni barnebarn. 63-åringen er svært familiekjær, og elsker å tilbringe tid sammen med familien sin.

Med en så stor familie er det ikke rart 63-åringen stadig bekymrer seg over at noe skal skje med hennes nærmeste, og nettopp det har Kardashian-familiens overhode fått erfare.

Fraktet til legevakten

I et nylig intervju med Refinery 29 ble Kris stilt spørsmål om hvilken telefonsamtale hun husker best fra døtrene sine om deres egne barn. Da var hun kjapp med å fortelle om en uheldig hendelse som fant sted så sent som forrige uke.

Den tre år gamle sønnen til stjerneparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41), Saint West, ble nemlig hastet til legevakten etter en allergisk reaksjon.

Hendelsen skal ha oppstått da Saint lekte i gresset for rundt en ukes tid siden.

– Vi dro til Palm Springs og vi oppdaget at det var en mulighet for at mitt lille barnebarn, Saint, var allergisk mot gress, forteller Kris.

Sammen med datteren Kim reiste de til legevakten med treåringen.

– Vi endte opp på legevakten, men nå er alt bra og vi fant ut av det, sier 63-åringen.

Ansiktet hovnet opp

Dette er imidlertid ikke første gangen et barn i den verdenskjente Kardashian-klanen har blitt hastet til legevakten etter en allergisk reaksjon.

Også Mason (9), sønnen til Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (35), skal tidligere ha fått en allergisk reaksjon som følge av peanøttallergi. Dette beskriver Kris i intervjuet som «en skummel opplevelse».

VAR ALLERGISK: Kris Jenner fikk en telefon om at barnebarnet Mason ble fraktet til sykehuset etter å ha spist peanøttsmør. Her er Mason avbildet sammen med lillesøster Penelope og moren Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix
VAR ALLERGISK: Kris Jenner fikk en telefon om at barnebarnet Mason ble fraktet til sykehuset etter å ha spist peanøttsmør. Her er Mason avbildet sammen med lillesøster Penelope og moren Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Niåringen ble fraktet til sykehuset etter at han hadde fått i seg peanøttsmør, uvitende om at han var allergisk. Bestemor Kris fikk beskjed over telefon på kveldstid, minnes hun.

– Det var den første telefonsamtalen av denne typen jeg fikk, og det var også den mest skremmende. Det var da Mason spiste peanøttsmør og ansiktet hans begynte å hovne opp og han fikk problemer med å puste, forteller Kris, og legger til:

– De måtte haste ham til sykehuset. Han var allergisk mot peanøttsmør i lang tid. Han har det bra nå, men den første gangen er alltid den mest skremmende.

Vis mer Vis mer

Alvorlig lungebetennelse

Lille Saint West har for øvrig vært innom sykehuset tidligere også. I januar i fjor ble treåringen innlagt med en alvorlig lungebetennelse.

Ifølge TMZ ble Saint lagt inn på et sykehus i Los Angeles, og både Kim og hans far, Kanye West, skal ha fulgt sønnen.

Den lille gutten skal ifølge nettstedet ha fått reist hjem noen dager senere, og kilder uttalte at kjendissønnen var i bedre form.

Kort tid etter sykehusinnleggelsen delte Kim et bilde av sønnen hvor hun gledet seg over at treåringen var på bedringens vei.

«Min elskede gutt er så sterk. Etter å ha tilbrakt tre døgn på sykehus og sett min baby få intravenøst – og være oppkoblet til oksygenapparater, så ble det en utfordrende slutt på året for oss.»

Kim fortsatte i Instagram-innlegget:

«Lungebetennelse er så skummelt. Jeg må bare få takke alle leger og sykepleiere som jobbet så hardt døgnet rundt for oss. Vi er så takknemlige. Nå er han hjemme og mye bedre. Han er så motstandsdyktig at jeg er sikker på at han fremdeles vil si at det var kult å kjøre sykebil. Min sterke Saint.»

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Oppkalte sønnen etter faren

Saint West kom til verden i desember 2015, og stjerneparets datter North West (5) kunne endelig glede seg over å bli storesøster.

Den gledelige nyheten delte realitystjernen på nettsiden sin og i et innlegg på Twitter. Der la hun ut et bilde av seg selv og ektemannen Kanye West som holder hender, med den enkle teksten «Han er her!».

Men det ikke mange vet er at Saint West angivelig også har enda et navn.

– En av grunnene til at Kim og Kanye valgte navnet Saint, er at det passer perfekt med mellomnavnet de valgte – nemlig Robert, skal en kilde ha sagt til HollywoodLife den gang.

Det er kanskje ikke så sjokkerende at Kanye West, som har en sang som heter «I Am A God» og kaller seg selv Yeezus, kaller sønnen sin Saint. Men grunnen er altså langt mindre pretensiøs enn man skulle tro.

– Kim har alltid sett på sin far som en helgen, og derfor ble navnet Saint Robert, sa kilden videre.

Hennes far, Robert Kardashian, gikk bort i 2003 da Kim var 23 år gammel. Både realitystjernen og hennes søstre skal ha hatt et svært nært forhold til sin far.

I tillegg heter Kims yngre bror Robert.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian avslører vill penge­bruk på datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer