<strong>SYV MÅNEDER PÅ VEI:</strong> Kristin Gjelsvik venter barn med forloveden, Dennis Poppe. Den lille gutten er ventet i april. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYV MÅNEDER PÅ VEI: Kristin Gjelsvik venter barn med forloveden, Dennis Poppe. Den lille gutten er ventet i april. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kristin Gjelsvik:

Avslører dramatikk under svangerskapet

Toppbloggeren fikk sjokkbeskjed hos legen.

Publisert

I januar kom nyheten om at toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) venter barn.

Nyheten kom som et sjokk for mange, da Kristin tidligere har uttalt at hun ikke har lyst på egne barn, og slått et slag for frivillig barnløshet.

Hun overrasket dermed stort da hun dukket opp hele syv måneder på vei på den røde løperen under årets Vixen Influencer Awards. Selv var hun overrasket over hvor lenge de hadde klart å holde graviditeten skjult.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lander litt, og får tid til å snakke om det, sa Kristin til Se og Hør den gang.

Var gravid med tvillinger

Selv om gleden om en familieforøkelse er stor, har ikke alt gått etter planen underveis i svangerskapet. I et nylig intervju med VG avslører Kristin at hun i utgangspunktet var gravid med tvillinger.

Allerede ni uker på vei fikk hun vite at hun ventet tvillinger, men at bare en av dem fortsatt levde.

Det viste seg at Kristin hadde med et helt spesielt tilfelle å gjøre. Hun ventet eneggede tvillinger med én morkake i samme fosterpose. Når tvillingen døde var det derimot vanskelig å si noe om. På ultralyd kunne legen kun se ben og vev, men ingen fullt utviklede organer.

- Problemet var at det var aktivitet i navlesnoren fra morkaken til det døde fosteret. Det var ikke bra, forteller Kristin til VG.

50 prosent sjanse

Det skulle også vise seg at svangerskapet ikke var helt risikofritt, noe paret fikk vite etter fire måneder.

- Hvis aktiviteten i navlestrengen inn til den døde tvillingen vedvarte, ville det bety 50 prosent sjanse for at den andre også døde. Hjertet hans ville ikke ha kapasitet til å pumpe næring til den døde, sier bloggeren til VG.

Med denne informasjonen var det derfor bare å håpe på det beste. Kristin forteller i intervjuet at paret dro inn til sykehuset fast én gang i uken, for å sjekke at alt sto bra til med den ufødte sønnen.

Saken fortsetter under.

Da de fikk vite at sønnen kunne dø, skal 32-åringen ha kjent på fortvilelsen.

- Denne ungen skal vi ha! Dette barnet skal jeg bære frem!

Se og Hør har prøvd å komme i kontakt med Kristin Gjelsvik, uten å lykkes.

Venter en liten gutt

Etter at graviditeten ble kjent, ble serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» lansert på Viafree. Paret filmer svangerskapets utvikling, hvor en av postene er å dra på ultralyd, der barnets kjønn blir avslørt.

I forkant uttalte Dennis at han aller helst ønsker seg en gutt, mens Kristin har holdt en knapp på at det er en liten jente hun bærer frem i magen.

IKKE SOM PLANLAGT: Kristin Gjelsvik vil overraske kjæresten Dennis. Overraskelsen faller derimot ikke i god jord hos Dennis. Vis mer

Det skulle imidlertid vise seg at det var Dennis som jublet høyest, da det er en liten gutt som ventes.

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sa den blivende faren under ultralyden etter at kjønnet er avslørt, og fortsatte:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er vinn-vinn. Men jeg er en veldig bekymringsfull person, og jeg kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det blir en jente.

LES OGSÅ: - Kristin Gjelsvik fyrte løs mot blogg-Norge i takketalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer