«Farmen kjendis»:

Avslører dramatikk på «Farmen»

- I et par dager var jeg helt slått ut.

SKADET: Anita Hegerland avslører at hun ble skadet under «Farmen kjendis». Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKADET: Anita Hegerland avslører at hun ble skadet under «Farmen kjendis». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken er vi allerede halvveis i årets «Farmen kjendis»-sesong. I likhet med tidligere år har vi blitt vitne til både tårer, diskusjoner, intriger og skader.

Forrige uke tok «Farmen»-oppholdet en brå stopp for Triana Iglesias (37) da hun ble alvorlig skadet under en hesteulykke på kjendisgården og måtte reise hjem. Og nå kan det se ut til at dyrene ikke viser noen nåde for kjendisene som skal drive gården slik det ble gjort for 100 år siden.

Hjertnerystelse

Anita Hegerland (59) forteller nemlig til Se og Hør at oppholdet skulle bli dramatisk for henne opptil flere ganger. Blant annet fikk hun et ublidt møte med en av kuene på gården.

AVSLØRER: Det er i fredagens Se og Hør Anita Hegerland forteller om dramatikken. Foto: Faksimile fra Se og Hør
AVSLØRER: Det er i fredagens Se og Hør Anita Hegerland forteller om dramatikken. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

- I utgangspunktet er jeg redd for kuer. Da jeg var liten besøkte jeg bestefar på Vestlandet, og de hadde noen kyr som var veldig hissige. Siden den gang har jeg vært engstelig hver gang jeg kommer tett på dem, forteller hun til Se og Hør, og legger til at hun var ute med valpen på gården da kua gikk til angrep på henne.

- Den var ikke ute etter meg. Det var hunden den var gæren på, og så kom jeg imellom. Kua traff meg rett på haka, og det endte med hjernerystelse. Det kunne faktisk gått mye verre. I et par dager var jeg helt slått ut, sier hun videre.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, bekrefter overfor Se og Hør at Anita Hegerland ble sprunget ned av en ku på tunet.

- Hun fikk seg en smell og ble konsultert av lege etter dette, sier han.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Anita var imidlertid ikke den eneste som fikk en uhyggelig opplevelse med dyra på gården. Som nevnt måtte Triana Iglesias takke for seg forrige uke og ble fraktet ut fra gården i ambulanse.

Hendelsen endte med flere ribbeinsbrudd, en kollapset lunge og indre blødninger. Selve fallet ble ikke vist på tv, men dramatikken som utspiller seg inne på «Farmen»-gården er tydelig.

Indre blødninger

Til Se og Hør fortalte Iglesias forrige uke at hun ikke husket så mye fra da ulykken skjedde. Det hun husker, er at hun tenkte at hun måtte ha hjelp.

- Jeg har brukket ribbein før, og kjente helt tydelig at dette var ikke bare ribbeinsbrudd. Jeg følte at jeg ikke fikk puste, og senere kom det jo frem at den ene lungen min hadde kollapset, sa hun.

I tillegg fikk hun indre blødninger.

37-åringen la ikke skjul på at ulykken har preget henne i ettertid, og at hun fortsatt har både senskader og smerter.

- Jeg kunne jo ikke røre meg på lenge. Men da jeg endelig kunne gå igjen og røre meg uten for mye smerter, ble jeg sånn: «Fader heller, nå skal jeg bli i mitt livs beste form», sa 37-åringen, og la til at hun tror hun er i ferd med å nå det målet.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

Nå er hun tilbake for fullt.

- Jeg hadde fire måneder hvor jeg måtte avlyse all jobb for å ligge hjemme og bli frisk. Gå korte turer og leve pensjonisttilværelsen. Men nå er jeg tilbake for fullt, med ny sesong av «Paradise Hotel» og en helt ny podkast, «Triana & Gutta».

LES OGSÅ: Slår tilbake mot voldsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer