Avslører drama i kulissene

Alt var ikke fryd og gammen da Kim Kardashian og Kanye West gav hverandre sitt «ja» lørdag.

BRYLLUPSBRÅK: Både Jay Z og Beyoncé droppet det overdådige bryllupet til Kanye West og Kim Kardashian i helgen, og slappet heller av i The Hamptons. Kims bror Rob Kardashian (t.h) forlot Firenze i sinne før vielsen. Her ankommer han flyplassen i L.A. sent lørdag.  Foto: All Over Press
BRYLLUPSBRÅK: Både Jay Z og Beyoncé droppet det overdådige bryllupet til Kanye West og Kim Kardashian i helgen, og slappet heller av i The Hamptons. Kims bror Rob Kardashian (t.h) forlot Firenze i sinne før vielsen. Her ankommer han flyplassen i L.A. sent lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag giftet stjerneparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) hverandre sitt «ja» i en overdådig seremoni på Forte di Belvedere i Firenze.

Selv om bryllupsdagen var fylt av duftende, hvite blomster - i form av en enorm blomstervegg som paret giftet seg foran - og nydelig sang fra den italienske tenoren Andrea Botcelli, var ikke dagen bare en dans på roser.

Før den romantiske vielsen forlot nemlig Kims lillebror, Rob Kardashian (27), Firenze i raseri. Årsaken til at realitystjernen forlot renessansebyen i all hast skal ha vært en krangel mellom ham og Kim om Robs vektøkning, skriver RadarOnline.

27-åringens vekt har også tidligere vært et betent tema i Kardashian-klanen.

Mamma-manager Kris Jenner (58) skal ha beordret ham om å gå ned 30 kilo før det stjernespekkede bryllupet, og truet ham med å måtte bli hjemme om han ikke slanket seg i tide.

Tydeligvis ble vektmaset under familiens før-feiring i Paris for mye for Rob, og ifølge TMZ var han på gråten da han desperat booket seg en flybillett fra Firenze og hjem til L.A.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer