Avslører drama i kulissene

Alt var ikke fryd og gammen da Kim Kardashian og Kanye West gav hverandre sitt «ja» lørdag.

BRYLLUPSBRÅK: Både Jay Z og Beyoncé droppet det overdådige bryllupet til Kanye West og Kim Kardashian i helgen, og slappet heller av i The Hamptons. Kims bror Rob Kardashian (t.h) forlot Firenze i sinne før vielsen. Her ankommer han flyplassen i L.A. sent lørdag.  Foto: All Over Press
BRYLLUPSBRÅK: Både Jay Z og Beyoncé droppet det overdådige bryllupet til Kanye West og Kim Kardashian i helgen, og slappet heller av i The Hamptons. Kims bror Rob Kardashian (t.h) forlot Firenze i sinne før vielsen. Her ankommer han flyplassen i L.A. sent lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag giftet stjerneparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) hverandre sitt «ja» i en overdådig seremoni på Forte di Belvedere i Firenze.

Selv om bryllupsdagen var fylt av duftende, hvite blomster - i form av en enorm blomstervegg som paret giftet seg foran - og nydelig sang fra den italienske tenoren Andrea Botcelli, var ikke dagen bare en dans på roser.

Før den romantiske vielsen forlot nemlig Kims lillebror, Rob Kardashian (27), Firenze i raseri. Årsaken til at realitystjernen forlot renessansebyen i all hast skal ha vært en krangel mellom ham og Kim om Robs vektøkning, skriver RadarOnline.

I BEDRE TIDER: Rob Kardashian og mamma Kris Jenner kom bedre overens da Rob var slankere - som her på hans 26-årsfeiring i fjor. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
I BEDRE TIDER: Rob Kardashian og mamma Kris Jenner kom bedre overens da Rob var slankere - som her på hans 26-årsfeiring i fjor. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

27-åringens vekt har også tidligere vært et betent tema i Kardashian-klanen.

Mamma-manager Kris Jenner (58) skal ha beordret ham om å gå ned 30 kilo før det stjernespekkede bryllupet, og truet ham med å måtte bli hjemme om han ikke slanket seg i tide.

Tydeligvis ble vektmaset under familiens før-feiring i Paris for mye for Rob, og ifølge TMZ var han på gråten da han desperat booket seg en flybillett fra Firenze og hjem til L.A.

Koste seg i The Hamptons

Imidlertid var ikke Rob Kardashian den eneste som glimret med sitt fravær under vielsen.

Superparet Shawn Corey Carter (44), bedre kjent som Jay Z, og hans kone Beyoncé Knowles-Carter (32) valgte å tilbringe helgen i eksklusive The Hamptons utenfor New York fremfor i Paris og Firenze. Det melder RadarOnline.

Hvorvidt paret kom til å dukke opp i bryllupet eller ikke, var usikkert helt frem til helgen. I april ble det meldt at de ikke ville delta fordi bryllupet blir en del av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Stjerneparets avgjørelse har vekket harme i sosiale medier, kanskje spesielt siden Jay Z var bekreftet som gjest - og antatt som Kanyes forlover, ifølge UsWeekly.

Beyoncé postet imidlertid en lykkeønskning til Kim og Kanye på sin Instagram-konto lørdag kveld, der hun delte et av bildene fra «Kimyes» kontroversielle Vogue-oppslag.

«Ønsker dere et liv fylt av ubetinget kjærlighet. God velsigne deres vakre familie», skrev Beyoncé til bildet - fulgt av et bieikon som trolig symboliserte hennes kallenavn «Queen Bey».

Flere av 32-åringens følgere på Instagram kritiserer at hun og ektemannen uteble fra bryllupsfeiringen, mens andre mener at Beyoncé valgte rett i å droppe det flere omtaler som et «PR-stunt».

Få dager før vielsen ble det også kjent at Kims stebror Brody Jenner (30) nektet å komme i bryllupet, fordi kjæresten hans Kaitlynn Carter (26) ikke var invitert.

LES OGSÅ: Holdt graviditeten skjult i månedsvis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer