Tom Brady:

Avslører drama etter skilsmissen

- Burde ha selvinnsikt.

EKSPAR: I fjor høst ble det slutt mellom Tom Brady og Gisele Bündchen. Foto: Photo by Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
EKSPAR: I fjor høst ble det slutt mellom Tom Brady og Gisele Bündchen. Foto: Photo by Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

I slutten av måneden er det ett år siden nyheten om skilsmissen mellom Gisele Bündchen (43) og Tom Brady (46) kom.

Etter flere måneder med spekulasjoner om brudd bekreftet paret at ekteskapet var over etter 13 år.

Sammen har stjerneduoen barna Benjamin (13) og Vivian (10). I tillegg var Bündchen stemor til Bradys sønn Jack (16).

«Vanskelig å ta ansvar»

Nå avslører den tidligere NFL-proffen at det har vært noen tøffe tak etter at han og supermodellen skilte lag. Selv synes han det er vrient å stå til ansvar for egne feil.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Vi burde alle ha selvinnsikt. Det er en vanskelig egenskap å ha. Vi er i en kultur hvor det er vanskelig å ta ansvar for ting i disse dager, forteller Brady i sin egen podkast «Let’s Go!», ifølge Page Six.

- For en som meg, som er mye i offentligheten, prøver jeg alltid å si de riktige tingene. Jeg ønsker ikke å håndtere mer drama i livet mitt. Jeg har allerede hatt mye drama, legger han til uten å utdype hva slags drama han sikter til.

Sist måned åpnet Bündchen opp om det havarerte ekteskapet.

- Et brudd var ikke det jeg drømte og håpet på. Foreldrene mine har vært gift i over 50 år og jeg ønsket virkelig å få det til selv, delte hun da i et intervju med «CBS News Sunday Morning», og la til:

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Men jeg tror man må akseptere at noen gang så vokser man sammen når man er i 20-årene og noen ganger vokser man fra hverandre.

Mens Bündchen har tilbrakt mye tid med den brasilianske jiu-jitsu-instruktøren Joaquim Valente (34) etter bruddet, så har eksmannen blitt koblet til supermodellen Irina Shayk (37) den siste tiden.

Shayk har tidligere vært sammen med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (48). De har datteren Lea de Seine (6) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer