Joe Jonas og Sophie Turner:

Avslører Dr. Phil stjernebryllupet her?

Delte romantisk bilde foran Eiffeltårnet i Paris.

BRYLLUPSFEST?: I en kommentar på Instagram kan Dr. Phil ha avslørt superparet Joe Jonas og Sophie Turners planer om en storslått bryllupsfeiring i Paris. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSFEST?: I en kommentar på Instagram kan Dr. Phil ha avslørt superparet Joe Jonas og Sophie Turners planer om en storslått bryllupsfeiring i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente «Jonas Brothers»-sangeren Joe Jonas (29) og «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) har vært på alles lepper den siste tiden. I starten av mai kom den hygggelige - og for noen overraskende - beskjeden om at det forelskede paret hadde giftet seg i selveste Las Vegas.

Nå er det nygiftede paret på plass i den romantiske hovedstaden Paris, hvor de om kort tid skal arrangere en stor fest for venner og familie for å feire at det har blitt smidd i hymens lenker.

Det var nemlig mange som lot seg overraske over at det berømte paret skrotet en stor feiring og heller valgte å å gifte seg på nedtonet og hverdagslig vis i et kapell i Las Vegas.

Det for noen overraskende bryllupet skjedde bare timer før paret dukket opp på den årlige Billboard-utdelingen, hvor Turner delte ut pris.

På plass i Paris

Mange fans ble nok skuffet over at et så kjent kjendispar ikke tok seg råd til en større feiring enn hva de gjorde. Nå viser det seg imidlertid at paret har satt kursen til Paris i Frankrike for det mange mener skal være en stor bryllupsfeiring.

Nylig delte det nygiftede paret bilder fra den franske hovedstaden hvor de kysser foran selveste Eiffeltårnet.

View this post on Instagram

🇫🇷 me 😏

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

For kort tid siden ble det nemlig hevdet at superparet planlegger et klassisk bryllup i Paris - bare uker etter at de giftet seg for første gang i Las Vegas. Datoen for den store dagen er imidlertid ukjent, men i og med at paret er på plass i den franske hovedstaden, er det nærliggende å tro at det er rett rundt hjørnet.

Paret selv har hittill ikke sagt noe om bryllupsplanene en rekke internasjonale medier nå omtaler.

I PARIS: Her er Joe Jonas og Sophie Turner i Paris for det som etter alt å dømme skal være bryllupet deres nå til helgen. Foto: NTB Scanpix
I PARIS: Her er Joe Jonas og Sophie Turner i Paris for det som etter alt å dømme skal være bryllupet deres nå til helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noe som setter fart på ryktene om at paret planlegger en stor bryllupsfest, er at ingen ringere enn Dr. Phil (68) har kommentert Sophie Turners romantiske bilde på Instagram. Saken er omtalt av flere internasjonale medier, blant andre Daily Mail.

- Rolig nå! En uke igjen! Ha! Sees i bryllupet, skriver den berømte TV-personligheten i kommentarfeltet.

HOLDER HENDER: Her er superparet på restaurant sammen i Paris søndag 23. juni. Foto: NTB Scanpix
HOLDER HENDER: Her er superparet på restaurant sammen i Paris søndag 23. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reaksjonene fra fansen lot ikke vente på seg etter TV-personlighetens kommentar, og i kommentarfeltet rant det over med lovord om det som etter alt å dømme blir et helgebryllup denne uken.

Ifølge Daily Mail skal også det kjente parets venner og familie være på plass i den franske hovedstaden, deriblant Joe sin bror Nick Jonas (26) og hans kone Priyanka (36).

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

- En vill bryllupskake

Det var i starten av mai at Turner og Jonas rent offisielt giftet seg. Nå kan det imidlertid se ut til at fansen får det som de ønsker, og at det blir et storslagent bryllup på den populære duoen innen kort tid.

Den gang var det den kjente amerikanske DJen Diplo (40) som avslørte at Jonas og Turner hadde giftet seg. Han opptrådte under bryllupsfesten og filmet hele seansen for å så dele det på Instagram - til manges store overraskelse.

OGSÅ I PARIS: Joe Jonas sin bror, Nick Jonas og hans kone Priyanka er også i den franske hovedstaden. Foto: NTB Scanpix
OGSÅ I PARIS: Joe Jonas sin bror, Nick Jonas og hans kone Priyanka er også i den franske hovedstaden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå ser det imidlertid ut til at paret er travelt opptatt med en stor bryllupsfest i Paris. En kilde opplyste nylig til det amerikanske magasinet US Weekly at paret er der for å gifte seg.

- Joe og Sophie har dratt for å ha en gigantisk fest. Dekoren vil bli sofistikert, men det vil bli innslag av noen harry elementer, i tillegg til en vill bryllupskake, sa kilden til nettstedet, gjengitt av The Sun.

Ifølge kilden vil det også bli livemusikk, og det er ventet - kanskje ikke så veldig overraskende - at «Jonas Brothers» skal opptre.

Utdrikningslag i Europa

Ifølge Contact Music har Sophie Turner allerede befunnet seg i Europa en god stund, og hun skal nylig ha feiret utdrikningslaget sitt med en tur til flere steder i Europa.

I forkant av ankomsten til Frankrike skal« Game of Thrones»-stjernen ha dratt med en gjeng venninner, inkludert skuespillerkollegaen Maisie Williams (22) til blant annet Benidrom i Spania for en siste feiring før festen i Frankrike.

OVERRASKET: Begge var å se på Billboard Music Awards natt til torsdag, men det var det som skjedde etter uttelingen som nå overrasker fansen. Joe Jonas og Sophie Turner bestemte seg nemlig for å gifte seg i Las Vegas. Video: CNN Vis mer

Ifølge nettstedet skal Turner og venninnegjengen ha fløyet et privatfly til den spanske kystbyen, og under flyturen skal de ha nytt takeaway-mat fra McDonalds.

På rundturen har venninnene også besøkt Berlin, Tyskland og Praha. En kilde har tidligere uttalt at Turner har hatt det som plommen i egget, med blant andre «Game of Thrones»-kollegaen Maisie Williams og skuespilleren Nadia Parkes.

- De fester om natten og soler seg om dagen. Alt er koordinert med matchende antrekk og fargerike parykker. De gjør alt for å gjøre det gøy for Sophie, sa kilden videre.

LES OGSÅ: Nå snakker ektemannen ut: - Hun vil alltid finnes

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer