Mila Kunis:

Avslører dovaner

Deler detaljer fra familielivet.

ÅPENT HJEM: I filmstjernens hjem er alle dører åpne til enhver tid, selv til badet. Foto: Shutterstock/Stephen Lovekin/NTB
ÅPENT HJEM: I filmstjernens hjem er alle dører åpne til enhver tid, selv til badet. Foto: Shutterstock/Stephen Lovekin/NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Mila Kunis (39) og ektemannen Ashton Kutcher (44) giftet seg i 2015. I løpet av årene sammen har de dannet familie og har fått barna Wyatt Isabelle (7) og Dimitri Portwood (5).

Nå røper 39-åringen at hun og ektemannen har en litt annerledes måte å takle familielivet på. Barna vil stadig ha kontakt med de, og det har ført til at de holder alle dører åpne til enhver tid, forteller Kunis til E! News.

Det inkluderer også baderomsdøren. Det betyr med andre ord at medlemmene i familien Kunis/Kutcher gjør sitt fornødne med åpen dør.

STOLT OG TRIST: Superstjernene Ashton Kutcher og Mila Kunis er stolte av Ukraina, tar oppgjør med Russland og donerer enorme summer i forbindelse med krigen. Vis mer

- Alt endret seg

Kunis forteller i intervjuet at det ikke finnes lukkede dører i huset deres, mye fordi barna uansett alltid kom og banket på.

- Det er bare en av de tingene, hvor på godt og vondt, vi som en familie og barna, har godtatt kroppsfunksjoner som en veldig standard norm, forklarer hun.

Hun sikter da til nettopp de åpne baderomsdørene.

- Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å bli en person som klarte å gå på do med åpen dør, men alt endret seg da to barn hjemme konstant prøvde å komme seg inn.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Dusjvanene

Ekteparet har tidligere overrasket med sine uttalelser. I 2021 kunne de avsløre at de sparer mye penger på såpe. Årsaken til det er at de ikke vasker hele kroppen med såpe hver dag.

Kutcher fortalte at han bare brukte såpe i armhulene sine og i skrittet hver dag. Det samme gjelder for Kunis, som sa at hun bare brukte såpe på de «viktigste partiene» på kroppen.

Årsaken skal for Kunis være at hun vokste opp uten varmt vann, som førte til at hun ikke dusjet ofte.

Vanene har blitt overført til barna.

- Jeg har aldri vært den mammaen som ser det som viktig å hive mine nyfødte i dusjen, fortalte Kunis. Kutcher la til at dersom de ser at barna er skitne, så sørger de for å vaske dem.

LES OGSÅ: Kritikkstorm etter nakenbilder med sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer