Kris Jenner og Khloé Kardashian:

Avslører dødsønsker

- Snakker ofte om døden.

AVSLØRER: Kris Jenner og Khloé Kardashian har begge ganske spesielle ønsker hvis de havner i koma eller går bort. Foto: Instagram
AVSLØRER: Kris Jenner og Khloé Kardashian har begge ganske spesielle ønsker hvis de havner i koma eller går bort. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-familien er ikke fremmed for rampelyset og skaper overskrifter verden rundt med nesten alt de gjør og sier. Romanser og utroskap, babyrykter og familiekonflikter er blant det som ofte omtales i sladrepressen.

Nå er det imidlertid noen litt merkelige uttalelser fra familiens overhode, Kris Jenner (66), og den yngste Kardashian-søsteren, Khloé (38), som preger nyhetsbildet for kjendisglade fans. Det melder både People og ET.

I denne ukas episode av familiens realityserie «The Kardashians» kommer de kvinnelige familiemedlemmene inn på hvilke planer de har når livet går mot slutten.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

I episoden kunne man nemlig se at Jenner gjennomgikk en hofteprotese-operasjon, og det var det som satt i gang samtaleemnet.

- Kim (Kardashian, red.anm.) ba legen om å ta vare på beina mine slik at hun kunne lage smykker av det, sier 66-åringen - noe yngstedatter Kylie Jenner (25) synes er «rart».

Khloé Kardashian virker på sin side å ha hørt om denne ideen før.

- Husker du når du ville at asken din, siden du ønsket å bli kremert, skulle bli gjort om til halskjeder for oss?, spør hun moren.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på sin nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Det er nemlig et kjent fenomen at pårørende kan levere inn den avdødes aske for å få den omgjort til en diamant. Dette er en kostbar affære. I 2017 skrev NRK at omgjøring av kremasjonsaske til diamanter koster mellom 20 og 80 000 kroner. For Kardashian-klanen er imidlertid ikke dette en sum som påvirker deres økonomi nevneverdig.

Det er imidlertid ikke bare den hofteopererte 66-åringen som har lagt en plan etter at hennes tid er over. Khloé Kardashian kan nemlig røpe at også de resterende ofte har samtaler rundt temaet.

- I familien vår snakker vi ofte om testamenter og død, og vi forteller hverandre hva våre ønsker ville vært hvis noe forferdelig skulle skje. Hvis jeg havner i koma skal jeg fortsatt få neglene mine fikset én gang i uka, og det er skrevet i testamentet mitt fordi folk kommer til å besøke meg.

LES OGSÅ: Helene Olafsen avkrefter ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer