Gregory Tyree Boyce:

Avslører dødsårsaken

Fram til nå har det ikke vært kjent hva «Twilight»-skuespilleren Gregory Tyree Boyce døde av.

FUNNET DØDE: Skuespiller Gregory Tyree Boyce og kjæresten Natalie Adepoju ble funnet døde i midten av mai. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Privat / Instagram
FUNNET DØDE: Skuespiller Gregory Tyree Boyce og kjæresten Natalie Adepoju ble funnet døde i midten av mai. Nå er dødsårsaken klar. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai kom den triste beskjeden om at «Twilight»-skuespilleren Gregory Tyree Boyce var død, bare 30 år gammel. Skuespilleren ble funnet død i en leilighet i Las Vegas den 13. mai sammen med kjæresten Natalie Adepoju (27), men fram til nå har det ikke vært kjent hva stjernen og Adepju døde av.

Tirsdag formiddag melder Sky News at rettsmedisiner John Fudenberg har bekreftet at kjæresteparet døde av en miks mellom kokain og fentanyl. Ifølge rettsmedisineren var begge dødsfallene et uhell.

Ble mistenksomme

Både familien til stjernen og rettsmedisinerne i Clark County bekreftet overfor People og andre amerikanske medier at paret hadde gått bort.

Skuespilleren skulle egentlig ha reist til Los Angeles den morgenen han ble funnet død, men da bilen hans sto igjen i oppkjørselen skal de andre som befant seg i leiligheten ha blitt mistenksomme.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Det var da de fant paret døde på rommet sitt. Mens skuespilleren etterlater seg datteren sin, har Adepoju en sønn i Egypt.

Boyce var å se i den første «Twilight»-filmen fra 2008, der han hadde en liten rolle som Tyler Crowley. I etterkant har han fokusert på andre prosjekter, som å oppdra sin ti år gamle datter Alaya.

Store planer

Etter skuespillerens bortgang delte moren hans, Lisa Wayne, en siste hilsen til ham på Facebook.

«Min kjære gutt, Greg Boyce, var den beste kokken. Han var i gang med å starte en kyllingrestaurant, West Wings», skrev hun, og skrøt uhemmet av sønnens ferdigheter på kjøkkenet.

Videre forklarte hun at han og kjæresten skal ha jobbet sammen for å realisere denne drømmen. Det rakk de aldri. Boyce var aldri noen optimist selv, noe han har gitt uttrykk for på Instagram. I desember skrev han åpent om at han aldri trodde han skulle bli 30 år.

«Gjennom årene har jeg, som alle andre, begått feil, men i dag er en sånn dag jeg bruker til refleksjon. For ei tid å leve i. Gratulerer med 30-årsdagen til meg selv», skrev han.

ROBINSON: Etter 4 års pause ble det i vår bestemt at «Robinsonekspedisjonen» gjør comeback. Her er noen høydepunkter fra tidligere sesonger. Vis mer

LES OGSÅ: - Hans tid kan være over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer