Kourtney Kardashian:

Avslører disse tegnene ny flørt?

Den eldste Kardashian-søsteren setter fart på romanseryktene.

ROMANSERYKTER: Fansen hevder hardnakket at Kourtney Kardashian skal ha en gryende romanse med en av de heteste skuespillerne for øyeblikket. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB
ROMANSERYKTER: Fansen hevder hardnakket at Kourtney Kardashian skal ha en gryende romanse med en av de heteste skuespillerne for øyeblikket. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

En av høstens aller mest omtalte serier, «The Undoing», har de siste seks ukene mildt sagt skapt hodebry for seerne.

Helt siden HBO i starten av oktober slapp første episode av serien, med Hugh Grant (60) og Nicole Kidman (53) i hovedrollene, har seere fra hele verden forsøkt å gjette seg frem til hvem som står bak det grufulle mordet på Elena Alves.

Det inkluderer naturligvis også store kjendiser, der flere har lagt sin elsk på serien, samt uttrykt sin mening på sosiale medier.

Blant disse finner vi flere medlemmer av Kardashian/Jenner-familien, der både Kim (40), Kendall (25) og Kourtney (41) har tatt til sosiale medier for å skryte av serien. Det er imidlertid sistnevnte søster som har fått mest oppmerksomhet i ettertid, skal vi tro ryktene.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Diskusjon

Mandag denne uken ble sjette og siste episode vist, og seerne fikk endelig vite hvem som drepte Elena. I dagene før var det imidlertid høyt trykk på sosiale medier, og flere kjendiser, inkludert Kourtney, benyttet anledningen til å si høyt det alle tenkte:

«Hvem drepte Elena Alves?»

Det skrev hun i et innlegg på Instagram, sammen med tre bilder av seg selv - i ulike positurer.

Spørsmålet skapte naturligvis diskusjoner i kommentarfeltet, og flere følte seg skråsikre på hvem som sto bak. Til og med Nicole Kidman, som spiller Grace Fraser i serien, involverte seg, og la igjen kommentaren: «Jeg har en anelse».

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

«Jeg lytter...»

Det er imidlertid noe helt annet som nå har fått følgerne til å sperre opp øynene, og flere hevder hardnakket at Kourtney nå er på «flørter'n» med en av seriens skuespillere.

Edgar Ramirez (43), som spiller politietterforskeren Joe Mendoza, publiserte nemlig Kourtneys innlegg på sin egen Instagram-story, og fulgte opp med:

«Jeg lytter...», etterfulgt av en blunkefjes-emoji.

FLØRT: Fansen gledet seg stort da Kardashian og Ramirez tilsynelatende flørtet åpent på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
FLØRT: Fansen gledet seg stort da Kardashian og Ramirez tilsynelatende flørtet åpent på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Et blunkefjes kan bety så mangt, men for mange er det forbundet med flørting - og det er nettopp det Kourtneys følgere, samt en rekke internasjonale tabloidmedier, har tolket det som.

SUKSESS: Edgar Ramirez har fått mye oppmerksomhet etter at han var å se i rollen som Joe Mendoza i «The Undoing». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SUKSESS: Edgar Ramirez har fått mye oppmerksomhet etter at han var å se i rollen som Joe Mendoza i «The Undoing». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Flørtende tone

Det stoppet imidlertid ikke der. Mandag skrev hun: «Ingen må snakke til meg før jeg har sett», i store bokstaver.

Edgar var igjen rask på ballen, og svarte tilbake med tre emojier: apekatten som gjemmer fjeset sitt, apekatten som holder seg for ørene og en flammeemoji - tre emojier som potensielt kan ha en svært flørtende undertone.

Blandt andre Cosmopolitan, E Online og Daily Mail har omtalt den flørtete utvekslingen, og samtlige påpeker at både realitystjernen og skuespilleren skal være single.

De flørtete meldingene kommer omlag en måned etter at fans var overbevist om at «Keeping Up With the Kardasians»-stjernen hadde funnet tilbake til eksen, Scott Disick.

Den gang publiserte nemlig Disick et bilde på Instagram. Bildet, som viser silhuetten av to personer foran en glødende solnedgang, skapte diskusjoner i kommentarfeltet, og fansen var skråsikre på at Kourtney var kvinnen som var avbildet i eksens armkrok.

«Er det Kourtney? Vi trenger bekreftelse», skrev en fan.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med kjendisdatter (19): - Ekkelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer