Tomine Harket:

Avslører diagnose

- Jeg har lenge trodd at det er noe jeg har, sier artisten.

ÅPENHJERTIG: Tomine Harket forteller i podkast at hun har fått påvist diagnose. Foto: Julie Tørrissen
ÅPENHJERTIG: Tomine Harket forteller i podkast at hun har fått påvist diagnose. Foto: Julie Tørrissen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i podkasten «EXTRA» med artist Tomine Harket (27) og Hans Normann at førstnevnte nå åpenhjertig forteller om diagnosen hun har fått påvist, ADD.

- Det er en «attention deficit disorder», så det går utover min oppmerksomhet. Jeg blir lett distrahert, og det kan være vanskelig å følge med i samtaler, høre på foredrag og lignende, sier Harket om diagnosen.

Mistenkt det lenge

Det var VG som først omtalte saken. Overfor avisen forteller artisten at hun lenge har mistenkt at hun har diagnosen.

- Jeg har lenge trodd at det er noe jeg har, men aldri gått inn for å få svar på det, fordi det ikke er noe som ødelegger hverdagen min. Det påvirker meg jo, og er slitsomt, men det er ikke noe jeg ser på som farlig eller såpass ødeleggende at jeg trenger medisiner for eksempel, sier hun.

UFLAKS: Da kjendisdatter og artist Tomine Harket skulle ta trikken, lukket den døra med armen hennes på utsiden av trikken. Det fikk henne til å reagere sterkt. Video: Tomine Harket @Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Tomine Harket har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser i denne saken.

Åpen om eget sexliv

Den 27 år gamle artisten har ved flere anledninger åpnet opp om eget liv og noe mange kanskje ser på som privat, nemlig eget sexliv.

Da hun tidligere i år gjestet podkasten til radio-profil Christine Danke fortalte Harket om seksualitet, hva som avgjør hvem hun faller for, og om det er viktig å sette seksualiteten sin i bås.

I podkasten kom det blant annet fram at artisten snakker åpent om eget sexliv med moren sin. Da Se og Hør stilte Harket spørsmål om hvorfor hun valgte å være så åpen om sex, svarte hun følgende:

- Sex er så naturlig og noe vi alle har, så hvorfor ikke?

- Hvordan reagerer andre på at du er så åpen om sex?

- Det blir som oftest morsomme samtaler ut av det, også liker jeg å få folk ut av komfortsonen sin. Emnet sex gjør som oftest det.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer