«Allsang på grensen»:

Avslører detaljer

I år er «Allsang på grensen» tilbake på Fredriksten festning med hele syv stjernespekkede program i vente for publikum og tv-seere. Nå har de avslørt hvem som skal opptre på årets sendinger.

SOMMERFEST PÅ TV 2: I år er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen tilbake som programledere i stjernespekkede «Allsang på grensen». Foto: Thomas Andersen / TV 2
SOMMERFEST PÅ TV 2: I år er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen tilbake som programledere i stjernespekkede «Allsang på grensen». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Onsdag 23. juni er det duket for «Allsang på grensen» på TV 2, og i år markerer dette stjernespekkede sommerprogrammet hele 15 år på TV, og både publikum og seere hjemme kan glede seg til å se en drøss av kjente, norske artister stå på scenen.

Fjorårets program ble ledet av Katrine Moholt og artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen. I et intervju med Dagbladet fortalte Thorbjørnsen at programlederrollen i Allsang på grensen var en drøm som gikk i oppfyllelse, spesielt etter at hans NRK program, «10 på topp» ble tatt av lufta.

Nå er både Thorbjørnsen og Moholt tilbake for å lede årets sending av «Allsang på grensen» fra Fredriksten festning i Halden. Ikke nok med det, men Thorbjørnsen skal selv stå på scenen under årets siste sending, 31. juli.

Statsminister på besøk

Under årets premiere opptrer duoen Marcus & Martinus sammen med sin søster eMMa, og vi får høre andre folkekjære stemmer som Kurt Nilsen og Sissel Kyrkjebø fra festningen 23. juni. I tillegg skal også statsminister Erna Solberg ta turen ned til Halden for å sette i gang årets «Allsang på grensen».

Artistene Mikkel Christiansen og Simen Auke i "DJ Broiler" opptrer på TV2-programmet "Allsang på grensen" sammen med Freddy Kalas. Vis mer

Gjør «Allsang på grensen»-comeback

Årets sending av Allsang på grensen er litt ekstra spesiell. TV 2-programmet feirer sin 15 årsdag og vi får gjensyn med en drøss kjente artister som har ledet folket inn i allsang også i tidligere sesonger.

– 15 år med «Allsang på grensen» skal vi virkelig feire med noen av de aller mest folkekjære norske artistene. Og kjenner jeg programlederne Katrine og Stian rett, så har de flere musikalske overraskelser på lur i løpet av sommeren, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding.

TILBAKE: TIX er blant artistene som vender tilbake i årets «Allsang på grensen». Foto: NTB
TILBAKE: TIX er blant artistene som vender tilbake i årets «Allsang på grensen». Foto: NTB Vis mer

I år stod TIX på MGP-scenen i Amsterdam, og nå skal han for andre året på rad ta turen til grenseland for å opptre under årets «Allsang på grensen», onsdag 30. juni.

TIX er ikke den eneste MGP-deltakeren som vender tilbake. Det norsk-samiske bandet KEIINO og Aleksaner Rybak, som begge gjorde opptreden i programmet i 2019 er tilbake på Halden-scenen to år senere.

Flere artister norske seere og publikum kan glede seg til å se igjen er blant annet Marion Ravn, Morgan Sulele, Freddy Kalas, Vidar Villa og Wenche Myhre, som alle var med i fjorårets sending.

LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt ansiktet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer