Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Avslører detaljer rundt bryllupet

- Eksene er invitert i bryllupet.

FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez forlovet seg i mars. De gifter seg neste år. Her er paret sammen i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez forlovet seg i mars. De gifter seg neste år. Her er paret sammen i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det avslørt at skuespiller og artist Jennifer Lopez (50) hadde forlovet seg med sin kjæreste gjennom tre år, Alex Rodriguez (44).

50-åringen har hatt mange opp- og nedturer på kjærlighetsfronten, deriblant tre tidligere ekteskap og en avbrutt forlovelse. Selv forklarte hun i en YouTube-video i sommer at de tidligere ekteskapene ikke har skjedd av de riktige grunnene, ifølge People.

- Jeg tenkte at hvis jeg giftet meg, ville jeg alltid ha noen, men det er ikke sånn livet fungerer. Det er helt feil utgangspunkt, sa hun, og la til:

- Den riktige grunnen er når du finner noen som får deg til å bli en bedre person.

Nå ser det ut til at hun har funnet nettopp en slik mann, da hun har valgt å gifte seg for fjerde gang.

Inviterer ekser

Nylig gjestet Rodriguez talkshowet «GMA 3: Strahan, Sara and Keke», hvor han lettet på sløret rundt bryllupsplanleggingen, ifølge US Weekly.

Den tidligere New York Yankees-spilleren kunne blant annet avsløre at selve bryllupet vil finne sted langt vekk, uten å avsløre stedet spesifikt.

PÅ RØD LØPER: Det kommende ekteparet kom sammen på Torontos internasjonale filmfestival tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Det kommende ekteparet kom sammen på Torontos internasjonale filmfestival tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har et hint til dere. Et bryllupshint. Det kommer til å bli en lang flytur, røpet han på morgenshowet.

Han kunne også fortelle at bryllupet ikke kommer til å finne sted i Dubai, slik noen gjettet. En annen detalj som vekker oppsikt er den noe utradisjonelle gjestelisten.

- Eksene er invitert i bryllupet. Alle inkludert. Desto flere, jo bedre, sier 44-åringen.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Pølser på menyen

Rodriguez avslører at selv om han har et par ønsker, er det bruden som har kontroll på det meste.

- Når du tenker på bryllupsplanlegging og har Jennifer som partner, så nikker du bare mye, sier han, og fortsetter:

- Jeg vet ikke lokasjonen, jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, eller når det er. Jeg bare dukker opp, forklarer han humoristisk.

Det er derimot én ting han er sikker på, og det er at de skal ha såkalte «ballpark franks» på menyen. Dette er pølser som skal være til ære for hans baseball-bakgrunn.

Kirkebryllup

I sine tidligere ekteskap har «Hustlers»-aktuelle Lopez hatt utendørsbryllup. Denne gangen blir annerledes, skal vi tro hennes egne ord.

- Vi har vært sammen i tre år nå. Vi skal gifte oss snart. Ikke snart-snart, men neste år. Jeg vil ha et stort bryllup, og jeg vil gifte meg i kirken denne gangen. Det har jeg aldri gjort tidligere, avslørte hun i YouTube-videoen som ble publisert tidligere i sommer, ifølge People.

Jennifer Lopez har tidligere vært gift med Marc Anthony (51), Chris Judd (50) og Ojani Noa (45). Hun var dessuten forlovet med filmkjekkas Ben Affleck (47), men bryllupet ble avlyst i siste liten.

Alex Rodriguez var på sin side gift med Cynthia Scurtis mellom 2002 og 2008, og paret fikk barna Natasha (14) og Ella (11) sammen. Lopez har tvillingene Emme (11) og Maximillian (11) fra sitt ekteskap med Anthony.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

LES OGSÅ: På innsiden av stjernens glamorøse bursdagsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer