EKS-KJÆRESTEN: Etter rundt to år som av-og-på kjærester ble det slutt mellom Katy Perry og John Mayer for fire måneder siden. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over
EKS-KJÆRESTEN: Etter rundt to år som av-og-på kjærester ble det slutt mellom Katy Perry og John Mayer for fire måneder siden. Foto: 247PapsTV / Splash News/All OverVis mer

Avslører detaljer om sitt eget sexliv

- Jeg er ikke så streng når det gjelder sex, sier Katy Perry.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (29) har hatt uflaks i kjærlighet de siste årene.

Etter bare 15 måneders ekteskap ble det slutt mellom henne og og komikeren Russell Brand (39) i 2011. Skilsmissen gikk så hardt inn på Katy at hun den gang vurderte å ta sitt eget liv.

Etter bruddet trøstet hun seg med skjørtejegeren John Mayer (36), og duoen hadde et av-og-på forhold frem til de satte en strek i februar i år.

Selv om 29-åringen hevder hun aldri ville hatt et one-night stand, så avslører hun at det er få andre regler hun har når det kommer til å slippe seg løs mellom laknene.

- Jeg er ikke superstreng når det gjelder sex. For meg er det viktigste med sex å ha kjemi, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge Contactmusic.com.

HATER SINGELLIVET: Nå skal Perry ha funnet tonen med musikeren Rob Ackroyd. Foto: Fame Flynet
HATER SINGELLIVET: Nå skal Perry ha funnet tonen med musikeren Rob Ackroyd. Foto: Fame Flynet Vis mer

Kommer til Norge

På spørsmål om hva det lengste hun har gått uten å være intim med noen, svarer hun følgende:

- Kanskje seks måneder eller ett år. Jeg er som regel ikke singel lenge av gangen. Jeg bærer rundt på mange av kjærlighetsstenen rosenkvarts som tiltrekker seg menn.

Og det kan se ut som om Katy allerede er av singelmarkedet igjen.

Tidligere denne måneden ble hun nemlig sett kyssende på «Florence and the Machine»- gitaristen Rob Ackroyd - som hun hadde et kort flørt med i 2012.

Neste år kommer Katy Perry for første gang til Norge. Konserten skal holdes fredag 20. mars i Telenor Arena.

LES OGSÅ: Se Katy Perrys galeste frisyrer