«Paradise»:

Avslører detaljer om nye «Paradise»

«Paradise Hotel» har hatt 15 sesonger på den norske skjermen. Nå kommer det flere endringer i realityprogrammet.

ENDRES: «Paradise Hotel» gjør flere endringer før ny sesong. Foto: NENT Group
ENDRES: «Paradise Hotel» gjør flere endringer før ny sesong. Foto: NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det kjent at realityprogrammet «Paradise Hotel» ville gå gjennom en rekke drastiske endringer. Det ble også kjent at det nye konseptet ikke vil bli ledet av Triana Iglesias (39), som har ledet programmet gjennom alle sesongene.

Nå kan Viaplay endelig presentere det oppdaterte formatet «Paradise», som har premiere i 2022.

Det blir flere spennende endringer i den populære realityserien, som kommer til å bytte navn fra «Paradise Hotel» til «Paradise» og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier. «Paradise» kommer også til å filmes på et helt nytt sted i Mexico. Det heter det i en ny pressemelding fra NENT Group.

VINNERNE KÅRES: Det er finale på «Paradise Hotel», og det blir dramatisk når årets vinnere skal teste tilliten til hverandre i troskapstesten. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

NENT kan fortelle at det grunnleggende premisset for alle som elsker formatet består: En rekke deltakere som aldri har møtt hverandre før sjekker inn på et luksuriøst sted i Mexico for å finne en pålitelig partner og danne allianser. Til slutt konkurrerer to deltakere om premiepengene på en halv million kroner.

Dette er endringene

Spillet mellom deltakerne vil fortsatt være helt avgjørende i det kommende «Paradise», men på en måte der spesielt positive verdier og atferd blir sett på som en stor styrke i spillet. Det taktiske spillet består altså, men ikke i like stor grad.

«NISSENE I BINGEN»: Julekalenderen, som er en parodi på reality-TV, har basert noen av karakterene sine på stjerner fra blant annet «Paradise Hotel». Video: Discovery + / Viapaly / Steffen Pettersen, Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken Vis mer

Noen av endringene som vil være synlige i «Paradise»:

• Alle deltakere skal være over 20 år

• Par er ikke avhengig av kjønn

• Bredere sammensetning av deltagerne i casten

• Ikke lenger et krav om at du må være singel for å søke om å være deltager

• Enkeltsenger på rommene

• Nytt innspillingssted i Mexico (mer informasjon om dette kommer senere)

• Nye temauker som tar opp andre temaer og dilemmaer enn før

- Tommel opp

Allerede i fjor høst gjennomgikk programmet endringer. Da ble det kjent at dersom deltakerne ville ha sex, måtte begge parter samtykke ved å vise to tomler opp til kameraet.

I april i fjor ble årets sesong av svenske «Paradise Hotel» tatt av skjermen etter overgrepsanklager. En av de mannlige deltakerne ble kastet ut av hotellet og siden anmeldt for overgrep mot to kvinnelige deltakere.

MORSROLLEN: Triana Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma tidligere i år, nå åpner hun opp om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Programsjef i Nent, Christian Meinseth, avviste imidlertid koblingen til hendelsen i Sverige.

Han sa de er svært opptatt av deltakernes sikkerhet, og at de ikke har hatt noen utfordringer rundt dette i den femtende sesongen i Norge.

LES OGSÅ: - Vil ikke leve i skjul lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer