Ida Gran-Jansen:

Avslører detaljer om graviditeten

Bakebloggeren venter sin andre sønn om ti uker.

VENTER BARN: Til sommeren blir bakeblogger Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand foreldre for andre gang - til en gutt. Her er paret på den røde løperen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Til sommeren blir bakeblogger Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand foreldre for andre gang - til en gutt. Her er paret på den røde løperen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at bakeblogger Ida Gran-Jansen (32) venter sitt andre barn sammen med samboeren Eirik Lyssand (32). Nyheten slapp paret om lag ett år etter at de ble foreldre for første gang til lille Max (1) i 2019.

«Halvveis til mål, lillebror kommer til sommeren», skrev hun på Instagram, og viste samtidig frem sin voksende babymage.

Den populære bloggeren, som stakk av med seieren i «Hele Norge baker» i 2013, har termin om ti uker, og overfor Se og Hør sier 32-åringen at hun gleder seg til å bli mor igjen.

- Jeg tror det blir veldig koselig, sier hun.

I et innlegg på bloggen sin letter Gran-Jansen på sløret om graviditeten, og hun skriver blant annet at dette svangerskapet har gått fortere enn det første, da hun gikk gravid med Max.

Vis mer

- Alt står veldig bra til med lillebror i magen, han vokser og koser seg. Jeg er allerede i uke 30 så det er kun 10 uker til termin. Denne graviditeten har gått så vanvittig fort og mye kjappere enn forrige gang. Vel, det føles kjappere hvert fall, skriver hun i blogginnlegget.

Strålende form

I innlegget skriver Gran-Jansen videre at hun har fått fødeplass på ABC-klinikken, samtidig som hun håper at resten av svangerskapet går knirkefritt for seg.

- Formen er strålende. Jeg har vært veldig heldig med begge graviditetene sånn sett. Ingen plager i det hele tatt, så det er jeg veldig, veldig glad for, skriver 32-åringen, og fortsetter:

- Jeg er såå nysgjerrig på om han ligner Max eller om de blir veldig forskjellige. Spent på å møte det lille mennesket som er der inne.

I GOD FORM: Gran-Jansen er i strålende form, og sier til Se og Hør at hun gleder seg til å bli mor igjen. Her er hun med kjæresten Eirik Lyssand. Foto: NTB Scanpix
I GOD FORM: Gran-Jansen er i strålende form, og sier til Se og Hør at hun gleder seg til å bli mor igjen. Her er hun med kjæresten Eirik Lyssand. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var som nevnt i slutten av mars Ida Gran-Jansen og samboeren avslørte at de skulle bli tobarnsforeldre. Det røpet bloggeren i et Instagram-innlegg, som samtidig avslørte at det er en sønn de venter. Nyheten kom bare et knapt år etter at paret ble foreldre for første gang.

Den bakeglade 32-åringen var aktuell i «Farmen kjendis», da hun for tre år siden røpet at hun hadde funnet lykken med Lyssand. I forbindelse med en kinopremiere noen måneder etter, viste hun frem kjæresten på den røde løperen.

FØDEKLAR: Kjendisstylist Cecilie Krogh viser deg fletten som tåler alt - også en fødsel. Vis mer

- Vi har det veldig gøy sammen. Han er verdens beste, sa hun til Se og Hør den gang.

Paret flyttet sammen våren 2018, og på spørsmål om de planla barn i fremtiden, svarte Gran-Jansen følgende:

- Ja, altså, nå venter jeg tvillinger, fleipet hun, og la raskt til:

- Det kommer nok en eller annen gang, vi har bare ikke bestemt oss for når.

Året etter kom altså sønnen Max, og til sommeren blir familien ytterligere utvidet.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Falt for kjæresten på trening

Som tidligere nevnt var det etter at Gran-Jansen deltok på «Farmen Kjendis» at varme følelser oppsto mellom henne og Lyssand.

- Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Bakebloggeren kunne også avsløre at hun falt for kjæresten under en løpetur.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang.

LES OGSÅ: «Jakten»-bonden avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer