Ida Gran-Jansen:

Avslører detaljer om graviditeten

Bakebloggeren venter sin andre sønn om ti uker.

VENTER BARN: Til sommeren blir bakeblogger Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand foreldre for andre gang - til en gutt. Her er paret på den røde løperen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Til sommeren blir bakeblogger Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand foreldre for andre gang - til en gutt. Her er paret på den røde løperen i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at bakeblogger Ida Gran-Jansen (32) venter sitt andre barn sammen med samboeren Eirik Lyssand (32). Nyheten slapp paret om lag ett år etter at de ble foreldre for første gang til lille Max (1) i 2019.

«Halvveis til mål, lillebror kommer til sommeren», skrev hun på Instagram, og viste samtidig frem sin voksende babymage.

Den populære bloggeren, som stakk av med seieren i «Hele Norge baker» i 2013, har termin om ti uker, og overfor Se og Hør sier 32-åringen at hun gleder seg til å bli mor igjen.

- Jeg tror det blir veldig koselig, sier hun.

I et innlegg på bloggen sin letter Gran-Jansen på sløret om graviditeten, og hun skriver blant annet at dette svangerskapet har gått fortere enn det første, da hun gikk gravid med Max.

- Alt står veldig bra til med lillebror i magen, han vokser og koser seg. Jeg er allerede i uke 30 så det er kun 10 uker til termin. Denne graviditeten har gått så vanvittig fort og mye kjappere enn forrige gang. Vel, det føles kjappere hvert fall, skriver hun i blogginnlegget.

Strålende form

I innlegget skriver Gran-Jansen videre at hun har fått fødeplass på ABC-klinikken, samtidig som hun håper at resten av svangerskapet går knirkefritt for seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer