Nicole Kidman var forlovet med Lenny Kravitz:

Avslører detaljer om den hemmelige forlovelsen

- Jeg tror hun glemte at ingen visste om det, sier superstjernens datter.

JOBBER SAMMEN: Datteren til Lenny Kravitz, Zoe (til venstre), var bare 11 år da Nicole Kidman var forlovet med hennes berømte pappa. Nå er Zoe og Nicole motspiller i HBO-serien «Big Little Lies». Foto: NTB Scanpix
JOBBER SAMMEN: Datteren til Lenny Kravitz, Zoe (til venstre), var bare 11 år da Nicole Kidman var forlovet med hennes berømte pappa. Nå er Zoe og Nicole motspiller i HBO-serien «Big Little Lies». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I februar sperret mange opp øynene da Nicole Kidman (50) avslørte at hun tidligere hadde vært forlovet med rockestjernen Lenny Kravitz (53).

For tiden jobber skuespilleren med hans datter, Zoë Kravitz (28), i tv-serien «Big Little Lies», og det var i denne forbindelsen at Kidman fikk spørsmål om ekskjærestens datter.

- Jeg kjente Zoe fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes, fortalte hun til The Edit.

Saken fortsetter under bildet.

KJENTE MENN: Nicole Kidman har tidligere vært forlovet med rockeren Lenny Kravitz (til venstre). Nå er hun i et forhold med en annen musiker, nemlig countrystjerna Keith Urban. Her er alle tre avbildet sammen under CMT Music Awards i 2013. Foto: Frank Micelotta / NTB Scanpix
KJENTE MENN: Nicole Kidman har tidligere vært forlovet med rockeren Lenny Kravitz (til venstre). Nå er hun i et forhold med en annen musiker, nemlig countrystjerna Keith Urban. Her er alle tre avbildet sammen under CMT Music Awards i 2013. Foto: Frank Micelotta / NTB Scanpix Vis mer

Bodde sammen

Selv om superparet holdt en lav medieprofil, så var forholdet kjent for offentligheten. De ble kjærester i 2001 og holdt sammen i rundt ett år.

At duoen rakk å forlove seg på den korte tiden, kom derimot som et sjokk på mange.

I en periode bodde Kidman hjemme hos Kravitz-familien i Miami. I et nytt intervju med The Edit røper Zoë at hun var en suveren stemor.

- Jeg hadde ikke sett henne på en stund før «Big Little Lies», men det var et punkt der vi tre bodde sammen. Jeg var omtrent 13 år, og hun ville ta meg med på kino, hun var veldig hyggelig mot meg, sier kjendisdatteren.

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGER: Zoe Kravits og Nicole Kidman spiller sammen i HBO-serien «Big Little Lies». Det få visste er at skuespillerne tidligere har bodd sammen. Her avbildet under en premierefest i februar. Foto: Axelle Woussen / NTB Scanpix
KOLLEGER: Zoe Kravits og Nicole Kidman spiller sammen i HBO-serien «Big Little Lies». Det få visste er at skuespillerne tidligere har bodd sammen. Her avbildet under en premierefest i februar. Foto: Axelle Woussen / NTB Scanpix

Vis mer

- Stille og sjenert

Videre avslører Zoë at hun selv også ble tatt på senga da Nicole plutselig røpet forlovelsen for en hel verden i vinter.

- Jeg tror hun glemte at ingen visste om det, sier hun til det nevnte nettstedet.

Zoë Kravitz, som er datter av Lenny og hans ekskone Lisa Bonet (49), har også tidligere uttalt seg i positivt ordlag om «Big Little Lies»-kollegaen.

- Nicole kan være stille og sjenert, noe som er veldig interessant med tanke på hvilken sinnsyk skuespiller hun er. Hun er så dyktig at det noen gang ble distraherende. Etter hver scene hadde jeg bare lyst til å stoppe og si: «Wow».

Brudd med Tom Cruise

Nicole Kidman åpnet seg for første gang om forlovelsen allerede i 2007. Men den gang røpet hun ikke hvem det gjaldt.

- Jeg ønsket egentlig ikke noe forhold. Jeg ville bare at barna skulle ha meg, og jeg følte meg ikke komfortabel med å ha en annen person i alt kaoset. Men så ble jeg forlovet med noen.... Men det var bare ikke riktig. Jeg var ikke klar. Vi var ikke klare, fortalte hun til Vanity Fair.

Etter ekteskapsbruddet fra Tom Cruise i 2001, som hun har adoptivbarna Isabelle (23) og Connor (21) med, ble Kidman linket til både Jude Law (44), Steven Bing (51) og nevnte Lenny Kravitz.

I dag er Kidman gift med countrystjernen Keith Urban (49). De ga hverandre sine ja i 2006, og har døtrene Sunday Rose (8) og Faith Margaret (6) sammen.

LES OGSÅ: «Mad Men»-stjerna snakker ut om alkoholproblemene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer