Isabelle Ringnes:

Avslører detaljer om bryllupet

Isabelle Ringnes letter på sløret.

RØPER: Nyforlovede Isabelle Ringnes røper hvordan hun ligger an med bryllupsplanene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER: Nyforlovede Isabelle Ringnes røper hvordan hun ligger an med bryllupsplanene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst kunne teknologigründer Isabelle Ringnes (33) avsløre overfor Se og Hør at hun hadde funnet lykken på ny, etter at hun og hennes tidligere forlovede Bjørn Erik Ihlen gikk hver til sitt året før.

På vårparten tok paret forholdet et steg videre og ble samboere, og kort tid senere røpet hun på Instagram at de hadde forlovet seg i Paris. Hittil har hun holdt kortene tett til brystet om hvem hennes nye utkårede er.

Onsdag forrige uke da, Ringes dukket opp på årets store sommerfest arrangert av motemagasinet ELLE, kunne hun avsløre overfor Se og Hør hvordan det står til med bryllupsplanene.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Etablere oss litt først

33-åringen smilte fra øre til øre da hun strålte på den rosa løperen. For anledningen hadde hun valgt ut morens tolv år gamle kjole, i tillegg til en fresh, rosa blazer.

Det var tydelig at Ringnes gledet seg stort til sommerfesten, da det var hennes første gang. Men den nyforlovede gründeren har også et bryllup å glede seg til. På spørsmål om hvordan paret ligger an med planleggingen, svarer hun:

- Vi er nok litt der at vi skal etablere oss litt på andre måter først, før vi gifter oss.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

- Hvordan ser drømmebryllupet ut?

- Det er egentlig bare å gifte meg med han alene et sted. Eller kanskje med foreldre, men jeg vil også ha en stor fest. Så drømmebryllupet består av to varianter, en stor fest og et bryllup med bare oss to.

Hun legger ikke skjul på at hennes forlovede også er godkjent av faren og forretningsmannen, Christian Ringnes (68).

- Han liker han veldig godt, sier hun.

Nyforlovet

Det var helt i slutten av mai at Ringnes ble fridd til av samboeren foran Eiffeltårnet i Paris. Den gledelige nyheten delte hun med følgerne sine på Instagram.

«Yes», skriver hun til et bilde hvor de står foran Eiffeltårnet i Paris.

«For nøyaktig ett år siden møttes vi til vår første date på Akerselva. Du overrasket med gummibåten Tropicana i sekken som du tenkte ville bidra til et 'kortreist eventyr i lys av de store nedbørsmengdene'», var blant det hun skrev i innlegget.

Avslutningsvis skrev 33-åringen at hun aldri har følt seg lykkeligere, og at hun elsker sin forlovede og ser frem til deres felles fremtid.

LES OGSÅ: Om kjærligheten: - Satset flere ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer