Merete Lingjærde:

Avslører detaljer om bryllupet

«Skal vi danse»-dommeren skal snart gifte seg. Nå letter hun på sløret om den spesielle dagen.

SNART GIFT: Merete Lingjærde og Anders Mørk forlovet seg i november i fjor. Nå er det snart duket for bryllup. Foto: Privat
SNART GIFT: Merete Lingjærde og Anders Mørk forlovet seg i november i fjor. Nå er det snart duket for bryllup. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I midten av november kunne «Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (59) avsløre den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Anders Mørk hadde forlovet seg.

Frieriet fant sted på Norefjell, og i ettertid ble det også kjent at paret skulle gifte seg denne sommeren.

Og nå er bryllupet rett rundt hjørnet.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

Utdrikningslag

I helgen ble nemlig Merete «drukket ut» av nære og kjære, noe hun har delt med følgerne sine på Instagram. Overfor Se og Hør åpner hun ytterligere opp om utdrikningslaget, og ikke minst om det kommende bryllupet.

- Litt rufsete som seg hør og bør etter å ha blitt drukket ut, sier hun lattermildt på telefon mandag ettermiddag, og fortsetter:

BRIDE TO BE: Merete under eget utdrikningslag i helgen. Foto: Privat
BRIDE TO BE: Merete under eget utdrikningslag i helgen. Foto: Privat Vis mer

- Det var en helt fantastisk hyggelig fest, og ekstra hyggelig var det fordi det er ingen som har hatt sånne fester det siste halvannet året. Jeg kan ikke huske sist jeg så så mange av venninnene mine samlet på en gang. Det i seg selv var spesielt stas for alle sammen.

VENNER SAMLET: Skuespiller Rudy Claes var blant gjestene i Meretes utdrikningslag. Foto: Privat
VENNER SAMLET: Skuespiller Rudy Claes var blant gjestene i Meretes utdrikningslag. Foto: Privat Vis mer

Flere datoer

Merete og forloveden skulle i utgangspunktet ha giftet seg allerede i begynnelsen av juli, men slik blir det ikke, av naturlige årsaker med tanke på coronapandemien.

- Vi gifter oss 6. august, forteller hun, og røper at det blir et kirke-bryllup og sånn sett tradisjonelt.

TEAM BRIDE: Utdrikninslaget ble holdt hjemme i hagen til Meretes forlover. Foto: Privat
TEAM BRIDE: Utdrikninslaget ble holdt hjemme i hagen til Meretes forlover. Foto: Privat Vis mer

- Vi er voksne begge to, så her blir det ingen foreldre eller noen andre som bestemmer. Anders og jeg skal gå opp kirkegulvet sammen, legger hun til.

Brudekjolen i boks

Brudekjolen kan tv-profilen også avsløre at er på plass, og forloveden har fått se et lite snev av den, men resten må han vente med til bryllupsdagen.

- Jeg kommer i brudekjole jeg altså, det er ingen som trenger å lure på hvem brura er. Min tilkommende skal bære smoking, sier hun.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Kjolen er hentet og jeg har den hjemme. Vi skal gå opp kirkegulvet sammen, jeg skal ikke gis bort av noen i min alder. Så dette skal Anders og jeg gjøre sammen.

Paret skal altså kjøre sammen til kirken, og det er først da Anders får se bruden i kjolen med alt tilbehøret.

FANT LYKKEN: Merete og Anders fant hverandre i april i fjor. Foto: Privat
FANT LYKKEN: Merete og Anders fant hverandre i april i fjor. Foto: Privat Vis mer

Merete forteller videre at det blir en personlig tvist under det forholdsvis klassiske bryllupet. Blant annet blir det ingen «vanlige» sanger på inn- og utgang. Hvilke sanger de har valgt er det kun et par som vet om, så det skal bli en overraskelse for gjestene.

- Skal gå helt fint

Feiringen av ekteskapet vil skje på Hvalstrand bad, med rundt 80 gjester.

- De fleste er i midten av 50 årene så 90 prosent er nok vaksinerte da. Vi har regnet ut at dette skal gå helt fint, sier hun.

Som nevnt har paret allerede utsatt bryllupet fra starten av juli, men Merete kan også fortelle at de har en tredje dato i september dersom det ikke skulle la seg gjennomføre i august.

- Vi har booket og reservert på alle datoene, men tror at dette skal gå helt fint, forsikrer hun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Full klaff

Det var i april i fjor Merete kunne røpe at hun har fått en ny mann i livet sitt. Det avslørte hun overfor «God Kveld Norge», hvor hun også kunne røpe at det var via datingappen Tinder hun møtte sin utvalgte.

- Det var full klaff med en gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sa hun da.

Da tv-profilen snakket med Se og Hør bare kort tid senere, fortalte hun åpenhjertig om sitt da ferske forhold, og la ikke skjul på at hun avslørte forelskelsen svært tidlig.

- Jeg har jo aldri snakket om noen kjæreste i mediene tidligere, men jeg skjønte at vi er ment for hverandre. Så da jeg gjestet «God Morgen Norge» hadde vi bare vært sammen i tre til fire uker, men vi visste at det var oss, sa hun.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-jakkene stjålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer