Linni Meister og Niklas Tangen Klein:

Avslører detaljer om bryllupet

Har planer om å gifte seg i Sverige neste år.

BRYLLUPSPLANLEGGING: Linni Meister og Niklas Tangen Klein forlovet seg i fjor og har allerede lagt flere planer for hvordan bryllupet skal være. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRYLLUPSPLANLEGGING: Linni Meister og Niklas Tangen Klein forlovet seg i fjor og har allerede lagt flere planer for hvordan bryllupet skal være. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2016 kunne Linni Meister (32) avsløre til Se og Hør at hun hadde funnet lykken på ny med 11 år yngre Niklas Tangen Klein, og kun et år senere ble de to turtelduene forlovet.

Frieriet fant sted på den romantiske øya Ibiza i Middelhavet, på den eksklusive Cotton Club. Under ferien ble Linni lurt trill rundt av kjæresten, og overraskelsen ble stor da Niklas gikk ned på kne.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Da Se og Hør møtte duoen på Se og Hørs storslåtte 40-års jubileum forrige måned, kunne paret avsløre detaljer i bryllupsplanleggingen.

- Vi skal gifte oss neste år, og vi planlegger å ha det på et lite slott som vi skal leie i Sverige. Eller en herregård heter det vel egentlig, sier Linni til Se og Hør.

Linni har også uttalt at duoen vurderer å ha festen på Gol, der 32-åringen har flere gode minner.

Videre forteller 32-åringen at paret planlegger å ha et tredagersbryllup.

- Første dagen skal det være et casino-tema, slik at folk kan bli bedre kjent og bare kose seg. Andre dagen er det bryllup, og tredje dagen er det bare å slappe av og kose seg, forteller Linni.

Bryllupsreisen

Linni og Niklas avslører også at de har lagt planer for hvor de ønsker å tilbringe bryllupsreisen.

FORLOVET: Linni Meister med kjæresten Niklas Tangen Klein i forbindelse med Wenche Foss' Ærespris for 2018 og Se og Hørs 40-årsjubileum i Gamle Logen i Oslo forrige måned. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FORLOVET: Linni Meister med kjæresten Niklas Tangen Klein i forbindelse med Wenche Foss' Ærespris for 2018 og Se og Hørs 40-årsjubileum i Gamle Logen i Oslo forrige måned. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

- Vi har funnet ut av vi skal på bryllupsreise til Santorini. Jeg så det på «Keeping Up With The Kardashians» og tenkte at dit må jeg, sier Linni.

- Vi drar fra Santorini til Las Vegas, det bestemmer jeg, legger forloveden Niklas til.

Paret har nemlig planer om å ikke bare reise ett, men flere steder under bryllupsreisen.

- Vi tenker at å være et sted i to uker blir veldig kjedelig. Vi er veldig eventyrlystne og skal til Las Vegas en tur, og til en vingård for å teste ut viner, og vi skal også til Santorini. Det er så langt vi er kommet i planleggingen, forteller Linni.

Saken fortsetter nedenfor.

DANSELØVE: Linni Meister var tilbake i «Skal vi danse», for å bistå deltaker Grunde Myhrer. På oppfordring fra Seoghør.no kastet hun og forloveden seg ut i brudevals på parketten. Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer Vis mer Vis mer

Skal ha to brudekjoler

TV-profilen har også allerede planlagt hvilke bryllupskjoler hun skal ha på seg på den store dagen.

- Jeg skal ha to brudekjoler, og jeg må ærlig innrømme at det er de fineste kjolene jeg har sett i hele mitt liv, avslører hun og legger til:

- Den ene er veldig gjennomsiktig, man ser mye, men fortsatt så lite på de stedene man ikke skal se.

Niklas bekymrer seg derimot ikke over at brudekjolen til hans kommende ektefelle er gjennomsiktig.

- Jeg vet at hun kommer til å være den fineste bruden uansett, sier Niklas.

Linni avslører også at hun har planer om å ha på seg en tiara for anledningen.

- Designermerket Noma Norge skal designe tiaraen min. Jeg må jo ha en tiara, og hun tilbydde seg det og jeg kunne ikke si nei til det.

Ble stormforelsket

På spørsmål om hvordan det forlovede paret møtte hverandre er Niklas klar i sin sak.

- Vi møttes gjennom et pokerfellesskap i Norge, hvor vi da møttes ved flere sammenhenger rundt omkring i Europa, og på pokerturneringer også begynte vi å snakke sammen og fikk en god kjemi, forteller Niklas og legger til:

- Det ble hyggelig og vi fant ut at vi var gode samtalepartnere så da begynte vi å snakke veldig åpent begge to.

Det ene førte til det andre, og Niklas forteller at de ble stormforelsket og har vært nærmest uatskillelige i to og et halvt år.

- Vi er mye sammen, vennene mine sier bare; er dere sammen døgnet rundt? Kan vi møtes snart?, skyter Linni inn.

- Ja, jeg får også litt kritikk av gutta for det, sier Niklas.

Skifter ikke dorull

Paret flyttet sammen etter tre måneder, og når man er i et forhold er det ikke uvanlig at man finner irriterende uvaner ved hverandre. Linni forteller det er spesielt én uvane som hun irriterer seg over ved sin bedre halvdel.

- Jeg blir drittsur for at du aldri skifter den dorullen. Den tomme dorullen blir alltid bare hengende, forteller Linni om samboeren.

- Hun er alltid så treig, så jeg må vente. Ikke når hun skal fikse seg, men bare generelt med andre ting, sier Niklas til sitt forsvar.

- Er jeg treig på badet? Jeg finnes jo ikke treig, men ok vi kan bare gi han den da, er Linni kjapp med å svare.

LES OGSÅ: Avslører sjekkereplikken som smeltet Linnis hjerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer