George Clooney:

Avslører detaljer om barna

- De får meg til å le.

MORSOMME: George Clooney deler detaljer om tvillingene sine, og han legger ikke skjul på at han synes de er svært morsomme. Her med kona Amal Clooney i 2019. Foto:
MORSOMME: George Clooney deler detaljer om tvillingene sine, og han legger ikke skjul på at han synes de er svært morsomme. Her med kona Amal Clooney i 2019. Foto: Vis mer
Publisert

I 2014 giftet Hollywood-stjernen George Clooney (66) seg med menneskerettighetsadvokaten Amal Clooney (43), og siden den gang har duoen virket å være et av Hollywoods mest stødige par.

I etterkant av bryllupet fikk stjerneparet de fire år gamle tvillingene Alexander og Ella, som kom til verden i 2017.

- Gjør rampestreker

Hollywood-stjernen er kjent for å snakke varmt om kona si, men nå deler han imidlertid detaljer om barna sine. Det gjør han i podkasten «WTF with Marc Maron».

- De har meninger, de er morsomme og de gjør rampestreker mot meg, forteller Clooney i podkasten, ifølge People.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Videre deler han hvordan en vanlig morgen ser ut hjemme hos familien Clooney.

- Hver morgen klokken åtte banker Alexander på døren til soverommet. Jeg svarer: «Hvem er det?», og da sier han: «Det er jeg, Alexander Clooney», fortsetter Golden Globe-vinneren.

TOBARNSFORELDRE: Her er Amal Clooney og tvillingene avbildet i 2018. Foto: Splash News / NTB
TOBARNSFORELDRE: Her er Amal Clooney og tvillingene avbildet i 2018. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Jeg åpner døren, han hopper inn og jeg ler høyt. De får meg til å le. Jeg ler hver dag. De er veldig morsomme barn, legger han til.

I fjor avslørte Clooney overfor People at han noen ganger hjelper tvillingene med rampestrekene deres.

- Jeg hjalp dem med å smøre ut nutella i en bleie og deretter spise det. Når det er en fremmed i nærheten kommer de ofte inn mens de viser frem bleien og sier: «Pappa, det er en skitten bleie», og jeg sier: «Ok, jeg tar hånd om det», og deretter spiser de nutella fra bleien, forklarte han den gang.

- Man lærer så mye av å ha tvillinger fordi du oppdrar dem begge samtidig og de er født samme dag, men du innser hvor lite det har med deg å gjøre. De var personen de kommer til å bli da de ble født. Nå har man bare et håp om å veilede dem i riktig retning, fortsatte han.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Alt forandret seg

Som nevnt har George og Amal Clooney vært gift siden 2014. De to møttes året før, og skuespilleren har tidligere fortalt åpenhjertig om at livet hans ble snudd på hodet da han møtte sin utkårede.

- Før var jeg sånn, «jeg skal aldri gifte meg, jeg skal ikke ha barn. Jeg skal jobbe, jeg har gode venner, livet mitt er fullverdig og jeg har det bra». Og jeg visste ikke hvor ufullstendig jeg var før jeg møtte Amal. Og så forandret alt seg. Jeg tenkte at «oi, faktisk så har det vært et stort tomrom», har han tidligere uttalt i et intervju med magasinet GQ.

Det å få barn har også gjort at Clooney ser annerledes på livet.

- Jeg hadde aldri vært i den posisjonen hvor noen andres liv var uendelig mye viktigere for meg enn mitt eget. Og legg til to individer til, som er små og må mates, fortsatte han.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var ikke lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer