Helene Olafsen:

Avslører detaljer fra mammalivet

Én ting er hun ikke glad i.

MORSROLLEN: Helene Olafsen forteller hvordan hun er som mor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MORSROLLEN: Helene Olafsen forteller hvordan hun er som mor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone» tar sangeren med seg en rekke ulike kjendiser på biltur. I den seneste episoden er det Helene Olafsen (32) som er gjest, og det fører naturligvis samtaletemaet inn på barn og morsrollen.

Både Damli og Olafsen har to små barn, og Damli spør i podkast-episoden passasjeren sin hvordan hun er som mamma.

- Uff, det er så vanskelig å svare på. Jeg tror det er Louie (Olafsens eldste, journ.anm.) som får svare på det på et tidspunkt. Men jeg er veldig glad i dem, og synes det er veldig gøy å ta de med på ting.

- Ikke god

Samtidig avslører Olafsen hva hun ikke er god på.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Jeg liker å tulle med dem, men jeg er ikke noe god til å leke. Jeg hater å leke, røper 32-åringen i samtalen med Damli.

Videre forklarer Olafsen at det er mange aktiviteter hun liker å gjøre med barna, men at å leke med biler og dukker, ikke er for henne.

- Der er jeg ikke så sterk, da mister jeg tålmodigheten fort.

Overfor Se og Hør utdyper Olafsen når hun svarer på spørsmål om det derfor blir forloveden Jørgen Nilsen som tar seg av lekingen.

- Jeg leker jeg også, men jeg er ikke så god på det. Det har sikkert en sammenheng med at jeg ikke synes det er så gøy. Jørgen er bedre på å leke med biler og sånn, og han gjør mer av det. Og så tar jeg heller å leker på trampoline, eller leker de tingene jeg synes er gøy.

Helene Olafsen deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Hun legger til at hun ikke tror sønnen Louie synes hun er tidenes lekepartner når det kommer til for eksempel billek.

- Tidsoptimist

I podkasten er 32-åringen også inne på at hun til enhver tid har mange jern i ilden.

- Går kalenderen opp?

- Nei, nei, nei. Absolutt ikke. Så den listen over ting som ikke har høyest prioritet, den begynner å bli ganske lang, sånn på jobbsiden, avslører hun til Se og Hør.

- Jeg er jo tidsoptimist, så er det ikke alltid alt går, men det er ikke verdens undergang det heller. Det går på et vis, men det er ikke alltid det blir mat fra bunnen av for å si det sånn.

BLITT MAMMA: Helene Olafsen fortalte om livet som nybakt mamma i «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

I podkasten til Damli får Olafsen også spørsmål om hun og kjæresten er flinke på å ta vare på kjærligheten midt i et intenst småbarnsliv.

Lite kjærestetid

- Nei, det kan jeg ikke si. Eller vi er veldig flinke på de små tingene. Sånn å si at «jeg er glad i deg», gi hverandre en klem, kyss, og alt det der. Men det er lenge siden det har vært oss to, jeg kan ikke huske sist. Men det er kanskje ikke mulig heller, når man har en liten en.

- Preger det dere noe - at det ikke blir så mye tid til bare dere?

- Jeg synes vi er flinke, men jeg gleder meg til mer tid sammen, svarer Olafsen til Se og Hør, og kommer på en hendelse.

Rett etter at de hadde fått Louie, og sto midt i det verste under sitt store oppussingsprosjekt, var de på vei hjem etter å ha handlet inn viktige ting i forbindelse med oppussingen. De måtte stoppe for å spise på McDonalds.

REDD: Helene Olafsen hadde med seg mentor Thomas Alsgaard, i «Senkveld knuser verdensrekorder», her kommer det frem at Helene er redd for hunder. Video: TV 2 Vis mer

- Så husker jeg vi satt der, og det var første gang vi hadde sett hverandre i øynene på … jeg kan ikke huske hvor lenge, forteller Olafsen.

Nå for tiden er Jørgen mye borte ettersom han jobber turnus hvor han er to uker borte og to uker hjemme.

- Da blir det ekstra mye når jeg er alene med barna. Så vi merker det jo selvfølgelig, sier Olafsen, og følger raskt opp:

- Men jeg er veldig glad i han og forelsket i han fortsatt, så jeg gleder meg til vi får mer tid sammen igjen.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer