STJERNEPAR: Vakre Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012 og fikk datteren James to år etter.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Vakre Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012 og fikk datteren James to år etter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslører detaljer fra konas fødsel

- Jeg var en forferdelig støtte for henne, sier Ryan Reynolds.

Publisert

SEOGHØR.NO: For et halvt år siden kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Blake Lively (27) og Ryan Reynolds (38) hadde blitt foreldre for første gang. 

I mars avslørte de at den lille tulla skulle hete James, men siden har de holdt kortene tett til brystet når det gjelder den gledelige tiden. 

Det var først da Reynolds gjestet TV-showet «Conan» tidligere denne uken at han åpnet seg om livet som pappa. 

- Hun har nettopp begynt å si «mamma», men det er litt urettferdig. Det viser seg at brystene til kona mi er livsviktige for James, så hun er kun opptatt av dem. Jeg går bare rundt som en tulling uten bryster som hun ser i sidesynet en gang i blant, spøkte han. 

Moromannen forteller at han misunner forholdet mellom mor og datter.

- Hun er kun opptatt av moren sin. Jeg er død for henne. Det kommer til å bli hennes første ord. «Du er død for meg», lo han til TV-verten Conan O'Brien. 

- Jeg var en forferdelig støtte

Det var i oktober i fjor at Blake avslørte at hun var gravid for første gang. Knappe to måneder etter lå hun på fødestua. 

LYKKELIGE FORELDRE: - Jeg føler at jeg har funnet den aller viktigste delen av meg, har Blake sagt om morsrollen.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE FORELDRE: - Jeg føler at jeg har funnet den aller viktigste delen av meg, har Blake sagt om morsrollen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg var jo der under unnfangelsen, så jeg tenkte at jeg også måtte bli med inn under fødselen. Jeg skal ikke lyve.. Jeg så ting! Men det var fantastisk, sa han ifølge USWeekly. 

«Pizzagjengen»-skuespilleren kunne ikke skrytt mer av sin tøffe kone og sammenligner henne med en leiesoldat. 

- Jeg var derimot en forferdelig støtte. Jeg klappet litt, ga noen «high fives», men jeg fikk ikke noe tilbake, spøkte den stolte ektemannen. 

Katastrofalt bryllup

Blake og Ryan møttes under innspillingen av filmen «Green Lantern» i 2010 og året etter slapp nyheten om at de var et par. 

Superparet giftet seg i 2012, og i fjor fortalte hun til Vouge at bryllupet var en katastrofe.

- Da Florence Welch sang i bryllupet mitt, hadde de med seg stjerneskudd på scenen. Mens jeg sto og så på, oppdaget jeg plutselig at det hadde havnet gnister på kjolen min, som laget et stort brennmerke, forteller hun i intervjuet. 

Hun beskriver hendelsen som «hjerteskjærende», men Ryan klarte heldigvis å få henne til å se på det med et humoristisk syn. 

- «Du vil alltid huske det øyeblikket med Florence som synger og kjolen din som brenner», sa han til sin bekymrede kone. 

FAR OG DATTER: Stjerneparet har fremdeles ikke vist frem lille James til verden. Dette bildet av far og datter delte Blake på Twitter i anledning farsdag.  Foto: NTB scanpix
FAR OG DATTER: Stjerneparet har fremdeles ikke vist frem lille James til verden. Dette bildet av far og datter delte Blake på Twitter i anledning farsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vi ler av pappa hjemme også

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer