Ariana Grande:

Avslører detaljer fra bryllupet

Artisten giftet seg under en privat og intim seremoni tidligere i mai.

HEMMELIG GIFT: Ariana Grande overrasket fansen stort, da hun tidligere i mai giftet seg. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
HEMMELIG GIFT: Ariana Grande overrasket fansen stort, da hun tidligere i mai giftet seg. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at den amerikanske artisten Ariana Grande (27) har giftet seg med sin utvalgte, Dalton Gomez (25).

Bryllupet kom overraskende på mange, da datoen for selve seremonien ikke har vært kjent tidligere. Det var en talsperson for artisten som først bekreftet bryllupet overfor People.

Vedkommende kunne røpe at det hele skjedde under en liten og intim seremoni, med mindre enn 20 personer til stede.

Nå kan også magasinet Vouge avsløre detaljer fra det «hemmelige» bryllupet.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Ble gitt bort av begge foreldrene

For mange, i tilfeller hvor det er mulig, er det tradisjon at det er brudens far som fører henne til alteret. For Ariana Grande skal det ha vært annerledes.

Ifølge Vouge skal hun nemlig ha blitt gitt bort av både moren og faren. De skal begge ha fulgt henne opp til Gomez, som ventet omringet av brennende kubbelys.

Paret skal deretter ha vekslet ekteskapsløftene, før de ble erklært rette ektefolk.

Det har tidligere blitt kjent at seremonien fant sted i Grandes eget hjem, i Montecito i Los Angeles. Det var med andre ord et nedtonet og enkelt bryllup - som Grande selv delte en rekke bilder fra tidligere denne uken.

Holdt årelangt løfte

På bildene artisten delte fikk man for første gang se artistens brudekjole. Kjolen det er snakk om er enkel, elegant, liljehvit og stroppeløs.

Ifølge Vouge er den designet av ingen ringere enn designerdronningen Vera Wang - og valget er visstnok ikke tilfeldig.

Magasinet hevdet nemlig at valget av designer falt under den prestisjefylte Met Galaen for flere år siden. Der skal Wang ha lovet Grande å designe brudekjolen, den dagen det ville bli aktuelt.

Og slik ble det også.

Grande har selv forholdt seg taus, foruten bildene hun delte tidligere denne uken. Da kunne hun også avsløre at bryllupet fant sted 15. mai.

Avslørte forlovelse

Det var i midten av desember det ble kjent at Grande og Gomez hadde forlovet seg. Nyheten delte hun den gang på Instagram.

Instagram-innlegget inneholder flere bilder, hvorav ett av dem viser «7 Rings»-sangeren stolt vise frem forlovelsesringen.

«For alltid og litt til», skrev Grande i innlegget, som også inneholder flere bilder av 27-åringen sammen med kjæresten.

Brøt forlovelsen

Forlovelsen med Gomez var imidlertid ikke Grandes første. I mai 2018 ble det nemlig kjent at hun hadde funnet lykken med komiker Pete Davidson (27). Etter tre uker bekreftet de forlovelse - til alles overraskelse.

FULL FEST: Disse bildene er fra Aleksandr Bolsjunovs bryllupsfest. En fest Johannes Høsflot Klæbo takket nei til. Video: Rødt Kort/Helseth Vis mer

Kort tid før Grande inngikk et forhold med Davidson hadde hun nemlig brutt med den nå avdøde rapperen Mac Miller. Men, like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson over.

I midten av oktober 2018, etter knappe fem måneder som forlovet, ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

I starten av januar 2020 begynte hun å date eiendomsmegleren Dalton Gomez, som hun nå nylig giftet seg med.

LES OGSÅ: Kjendisdatter vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer