Foto: Scanpix
Foto: ScanpixVis mer

Avslører detaljer fra Ashton og Milas bryllupsdag

– Det var vakkert, søtt og lite, sier Ashton Kutchers «Two and a Half Men»-kollega om vielsen.

SEOGHØR.NO: Siden Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (31) forlovet seg i fjor, har det med jevne mellomrom oppstått rykter om at paret har giftet seg i hemmelighet.

Blant annet skapte det overskrifter da de over nyttår la ut et bilde med teksten «Godt nytt år, med hjertelig hilsen The Kutchers» i sanden, og igjen tidligere denne måneden da flere amerikanske medier meldte at de hadde blitt smidd i hymens lenker på USAs nasjonaldag.

Til tross for at det er usikkert når vielsen fant sted, er det én ting som er sikkert; Ashtons «Two and a Half Men»-kollega Jon Cryer (50) var en av de få gjestene.

At han var tilstede bekreftet skuespilleren allerede forrige uke, men nå har han avslørt flere detaljer rundt stjernebryllupet.

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Ashtons kollega, Jon Cryer, sier vesle Wyatt sjarmerte alle i moren og farens bryllup. Foto: Splash News
MANN OG KONE: Ashtons kollega, Jon Cryer, sier vesle Wyatt sjarmerte alle i moren og farens bryllup. Foto: Splash News Vis mer– Det var vakkert, søtt og lite. De bestemte seg for å ikke lage en stor greie ut av det, det var bare vakkert og ærlig. Veldig romantisk, sa Jon til Extra nylig.

50-åringen fortalte også hvor imponert han var over parets lille datter, Wyatt Isabelle (9 mnd.), som pappa Ashton skal ha bært rundt på store deler av dagen.

– Wyatt oppførte seg så bra! Hun er så nydelig - ikke at jeg er overrasket akkurat. Hun sjarmerte alle, delte han.

MORSOMME: Jon Cryer spiller Alan i "Two and a Half Men", Ashtons karakters kompis og samboer. Her er de to sammen i en scene fra den populære serien. Foto: Scanpix
MORSOMME: Jon Cryer spiller Alan i "Two and a Half Men", Ashtons karakters kompis og samboer. Her er de to sammen i en scene fra den populære serien. Foto: Scanpix Vis merLES OGSÅ: Saksøkes for kyllingtyveri