Blake Lively:

Avslører det skjulte kjoletrikset

Skuespilleren viste seg frem etter fødselen på visningen av filmen «The Rhythm Section».

TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively ble i høst mor for tredje gang. Denne uken var hun tilbake på rød løper, og avslørte en spesiell detalj ved antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively ble i høst mor for tredje gang. Denne uken var hun tilbake på rød løper, og avslørte en spesiell detalj ved antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Blake Lively (32) og Ryan Reynolds (43) delte i begynnelsen av oktober at deres tredje barn var kommet til verden, etter at datteren allerede hadde rukket å bli to måneder gammel. Ekteparet har fra før av døtrene James Reynolds (5) og Inez Reynolds (3).

De har vært nøye med å beskytte barna fra offentligheten, og har valgt å skjerme det nyeste tilskuddet fra mediene. Så da de i høst delte et bilde med datteren for første gang, var ansiktet hennes tildekket.

Blake har god erfaring fra den røde løperen, og ter seg profesjonelt foran fotografene. Hun har derimot ikke vist seg på den røde løperen etter fødselen - før nå.

Vis mer

Verdt ventetiden

Den 32 år gamle skuespilleren var mandag å se på den røde løperen for en filmfremvisning av «The Rhythm Section», som fant sted i Brooklyn, New York.

Dramafilmen, regissert av Mark Burnell (56) og Reed Morano (42), følger historien om Stephanie Patrick - en kvinne som vil finne ut sannheten bak en flyulykke som drepte familien hennes tre år tidligere.

STRÅLER: Blake Lively var iført en ettersittende fløyelskjole på «The Rhythm Section»-visningen i New York mandag. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
STRÅLER: Blake Lively var iført en ettersittende fløyelskjole på «The Rhythm Section»-visningen i New York mandag. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer
KOLLEGER: Blake Lively poserte sammen med motspiller Jude Law på den røde løperen. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
KOLLEGER: Blake Lively poserte sammen med motspiller Jude Law på den røde løperen. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

Det er trygt å si at ventetiden var verdt det. Blake strålte på den røde løperen iført en stroppeløs, sort fløyelskjole fra Dolce & Gabbana. Til designerkjolen hadde hun et par lange hansker som passet kjolen, høye skinnstøvletter, samt en rekke lekre smykker rundt halsen.

Imidlertid kunne stjernen avsløre at en viktig del av antrekket var skjult under kjolen; nemlig et korsett.

- Korsetter gjør at man føler at man nesten er samlet og fattet. Men, du vet, dette er ikke det virkelige livet. Jeg må få av meg denne greia! sa Blake spøkefullt til People.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Som å gå fra to til 3000

Og om Blake Lively føler at hun trenger noen hjelpemidler for å «henge sammen» i hverdagen som trebarnsmor, er det kanskje ikke så rart.

I et intervju med «Good Morning America» på tirsdag, gjengitt av Elle, åpnet skuespilleren seg om hvordan tiden etter fødselen har vært.

Der forteller filmstjernen at hun nå har tre barn på under seks år, og beskriver det som «galskap».

- Det er som å gå fra to til 3000. Vi har så mange barn, vi er overtallige. Det er mye, sier den tidligere «Gossip Girl»-skuespilleren.

Videre legger hun til:

- Folk sier at å gå fra to til tre barn er det samme, og like lett. De som sier det har ikke tre barn.

Skadet seg under innspilling

Som tidligere nevnt er 32-åringen aktuell i filmen «The Rhythm Section», hvor hun spiller en av hovedrollene, Stephanie Patrick. Og innspillingen av actiondramaet har ikke vært en dans på roser for skuespilleren.

UGJENKJENNLIG: Blake Lively sjokkerer med helt ny look i «The Rhythm Section». Vis mer

I et intervju med Entertainment Tonight forteller Blake nemlig at hun skadet hånden sin under et av opptakene tilbake i desember 2017.

Innspillingen fant sted i Dublin i Irland da skaden oppstod, mens Blake spilte inn en actionscene.

- Det var ikke min favorittdag. Jeg fortalte alle «det går bra, det går fint med hånden min!» forteller Blake til ET.

Det var ikke før det hadde gått et par dager at skuespilleren innså at hun måtte dra på sykehus. Ulykken satte hele innspillingen på vent i seks måneder.

LES OGSÅ: - Jeg var et offer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer