Blake Lively:

Avslører det skjulte kjoletrikset

Skuespilleren viste seg frem etter fødselen på visningen av filmen «The Rhythm Section».

TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively ble i høst mor for tredje gang. Denne uken var hun tilbake på rød løper, og avslørte en spesiell detalj ved antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively ble i høst mor for tredje gang. Denne uken var hun tilbake på rød løper, og avslørte en spesiell detalj ved antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Blake Lively (32) og Ryan Reynolds (43) delte i begynnelsen av oktober at deres tredje barn var kommet til verden, etter at datteren allerede hadde rukket å bli to måneder gammel. Ekteparet har fra før av døtrene James Reynolds (5) og Inez Reynolds (3).

De har vært nøye med å beskytte barna fra offentligheten, og har valgt å skjerme det nyeste tilskuddet fra mediene. Så da de i høst delte et bilde med datteren for første gang, var ansiktet hennes tildekket.

Blake har god erfaring fra den røde løperen, og ter seg profesjonelt foran fotografene. Hun har derimot ikke vist seg på den røde løperen etter fødselen - før nå.

Verdt ventetiden

Den 32 år gamle skuespilleren var mandag å se på den røde løperen for en filmfremvisning av «The Rhythm Section», som fant sted i Brooklyn, New York.

Dramafilmen, regissert av Mark Burnell (56) og Reed Morano (42), følger historien om Stephanie Patrick - en kvinne som vil finne ut sannheten bak en flyulykke som drepte familien hennes tre år tidligere.

Det er trygt å si at ventetiden var verdt det. Blake strålte på den røde løperen iført en stroppeløs, sort fløyelskjole fra Dolce & Gabbana. Til designerkjolen hadde hun et par lange hansker som passet kjolen, høye skinnstøvletter, samt en rekke lekre smykker rundt halsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer